2013-10-30 08:43:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Ντύθηκε στα ροζ η Γέφυρα! - Πρωτοφανής η συμμετοχή στο PINK THE BRIDGE
Πάνω από χίλια άτομα (σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του control της Γέφυρας) ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες της περιοχής, έδωσαν την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013, το πρωί, το ραντεβού τους στο Ρίο και ντυμένοι στα ροζ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.ΑΧΑΙΑΣ να «βάψουμε ροζ» την Γέφυρα.

Και έτσι έγινε! Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», «βάφτηκε» κυριολεκτικά «ροζ» από τον κόσμο που την πλημμύρισε, και περνώντας την, μετέφερε το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται. Το φτάσιμο στην απέναντι ακτή έγινε η συμβολική νίκη κατά του καρκίνου του μαστού, μια νίκη θέλησης, κουράγιου, δύναμης και πίστης στην ζωή.

Στην κορυφή αυτής της ιδιότυπης «πομπής» προς την νίκη η Χρυσή Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοίας – Αθήνα 2004, Χάλκινη στο Πεκίνο 2008 και Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός», Σοφία Μπεκατώρου, που έφερε μαζί της και αφιέρωσε τα μετάλλια της στις γυναίκες που τώρα νοσούν, στις γυναίκες που αγωνίστηκαν και τα κατάφεραν, στις γυναίκες που αγωνίστηκαν και δεν τα κατάφεραν, στις νικήτριες και τους νικητές της ζωής.


Η δράση έκλεισε την φετινή εκστρατεία: «Οκτώβρης - Μήνας ενημέρωσης, κινητοποίησης και απομυθοποίησης του καρκίνου του μαστού – ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν συμμετέχοντας ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κος Απόστολος Κατσιφάρας, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρία Κανελλοπούλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Ζαχαροπούλου – Στούμπου Ντία και κα Ντάτσικα Γεωργία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μπουρδούλης Κώστας, οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη και κος Ανδρέας Φίλιας και Δημοτικοί Συμβουλοι, η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γ.Κ.Μ « ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, η Πρόεδρος του «Αγκαλιάζω» Αχαΐας κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η Πρόεδρος της Ελληνική Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας και εκπρόσωπος της ΕΚΦ «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ» κα Μαργαρίτα Καραγεώργου, οι «GEFYRISTAS», εκπρόσωποι από την Inner Will Πάτρας.

Η δράση υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και την ΕΚΦ «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», την Vinci Consessions, το ΚΤΕΛ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, τα ηχητικά ΤΙΓΚΑΣ ART, τα SUPER MARKET KRONOS και τα ΜΜΕ της περιοχής μας.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ