2013-11-01 09:15:06
Φωτογραφία για Σκάνδαλο: Οι ιδιοκτήτες ακίνητων στο κέντρο των Αχαρνών πληρώνουν παραπάνω ΦΑΠ λόγω… λάθους!
Διαστάσεις σκανδάλου παίρνει το λάθος με τον συντελεστή δόμησης για το Κέντρο των Αχαρνών! Οι χάρτες αντικειμενικών αξιών του Υπουργείου Οικονομικών – με βάση τους οποίους υπολογίζεται ο ΦΑΠ – αναγράφουν ως συντελεστή δόμησης στο Κεντρικό τμήμα των Αχαρνών το 1,8 ενώ το σωστό είναι 1,1 όπως έγινε με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Φλεβάρη το 2004!

Αυτό επιφέρει σημαντική (και λανθασμένη!) επιβάρυνση στην φορολογία των ιδιοκτητών ακινήτων στο τμήμα που περικλείεται από την οδό Αριστοτέλους (Κεντρικό Μενίδι). Αυτό διαπίστωσε μετά από έρευνα που έκανε στην Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ο κ. Θανάσης Κατσιγιάννης μετά από σχετική ενημέρωση που του έκανε ο συμπολίτης μας Νίκος Μακροδημήτρης. Με πρωτοβουλία του κ. Κατσιγιάννη ο Βουλευτής της Περιφέρειας μας Γιώργος Βλάχος έκανε ερώτηση στην Βουλή την απάντηση της οποίας αναμένουμε από το Υπουργείο Οικονομικών!

Αυτό σημαίνει πως μέχρι να δοθεί η απάντηση ο κ. Στουρνάρας θα μας χρεώνει παραπάνω απ’ ότι πρέπει να πληρώσουμε! Αναρωτιόμαστε από το 2004 έως σήμερα καμία Δημοτική Αρχή δεν είχε δει τους Χάρτες Αντικειμενικών Αξιών;

http://www.acharnorama.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ