2013-11-01 12:13:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Κώστας Μπίγαλης θα τραγουδήσει live στο Disco Room
Ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’80 και του ’90, που παραμένει ακμαίος στις καλλιτεχνικές επάλξεις, ο ερμηνευτής και συνθέτης πολλών αγαπημένων ποπ τραγουδιών, Κώστας Μπίγαλης θα έρθει στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο κλαμπ Disco Room, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως, απόψε Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2013, στις 11 το βράδυ.

Ο Κώστας Μπίγαλης έχει ξανατραγουδήσει με επιτυχία στο Disco Room της Πάτρας και η τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Απρίλιο, πάντα με επιτυχία. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που μας είχε εκπροσωπήσει το 1994 και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με το «Τρεχαντήρι», καλεί το Πατρινό κοινό να έρθει την Παρασκευή το βράδυ στο αγαπημένο κλαμπ Disco Room, προκειμένου όλοι μαζί να θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές και τις παλαιότερες επιτυχίες του

O Κώστας Μπίγαλης βρίσκεται στο μουσικό χώρο πάνω από τριάντα χρόνια ενώ μία από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του ήταν το Αγγλόφωνο χορευτικό κομμάτι «I miss you» στα μέσα της δεκαετίας του ΄80.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του που θα τραγουδήσει στη διάρκεια της νέας του εμφάνισης στο Disco Room, είναι το τραγούδι «Του Αιγαίου τα blues», η «Μελισσούλα», η «Ρίνα- Κατερίνα», «Το τρεχαντήρι», κ.α. Η πιο τελευταία του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε το 2012 έχει τον τίτλο «Ζήσε».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ