2013-11-01 18:06:05
Φωτογραφία για Γιάννης Ξυδάκης: Ο θάνατος του παιδιού μου έσπασε το απόστημα των οργανωμένων τραμπούκων
Πολλοί ήταν οι κάτοικοι από τον Προφήτη Ηλία οι οποίοι έδωσαν το παρών στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου επρόκειτο να δικαστεί ο νεαρός γιος του κρεοπώλη, για το μακελειό στο χωριό, υπόθεση η οποία ανεβλήθη.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννης, έκανε γραπτή δήλωση, ευχαριστώντας όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του σήμερα στα δικαστήρια, και υπογραμμίζοντας ότι το "απόστημα των οργανωμένων τραμπούκων έχει σπάσει.

Η δήλωση του Γιάννη Ξυδάκη:

'"Αλλη μια μαρτυρική μέρα για εμένα και την οικογένεια μου υπήρξε η σημερινή, λόγω της εκδίκασης στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων του γιου του φονιά του γιου μου, παρά την αναβολή που δόθηκε λόγω απουσίας του συνηγόρου του.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήρθαν από τον Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων του διπλού φονικού.

Θέλω όμως να δηλώσω και την υπερηφάνεια μου για τους συγγενείς και τους συγχωριανούς μου οι οποίοι αυθόρμητα τήρησαν αξιοπρεπή σιωπή καθ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, γεγονός που καταδεικνύει πως οι αρχές για τις οποίες θυσιάστηκαν δύο άνθρωποι βρήκαν γόνιμο έδαφος στην κοινωνία του Προφήτη Ηλία, η οποία ελεύθερη πια από το απόστημα των οργανωμένων τραμπούκων ξαναβρίσκει το δρόμο της αξιοπρέπειας".
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ