2013-11-02 23:30:05
Φωτογραφία για Κούμπιτσα: Έχω ακόμη πολλά να μάθω
«Για να υπογράψω θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανταπεξέλθω»

Στο μέλλον του αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο WRC2.

Ο πολωνός οδηγός τόνισε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο WRC την επόμενη σεζόν, ωστόσο δήλωσε πως θα κάνει κάτι τέτοιο μόνο αν είναι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα που θα υπογράψει.

Ακόμη, ο Κούμπιτσα τόνισε πως έχει πολλά να μάθει, καθώς πολλοί από τους αγώνες που υπάρχουν στο καλεντάρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι του είναι άγνωστοι.

«Δεν είναι μυστικό πως υπάρχουν πιθανότητες να οδηγήσω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι την επόμενη σεζόν, αλλά το αν τελικά θα οδηγήσω, για ποια ομάδα και αν είναι η κατάλληλη ώρα, δεν το ξέρω. Αν υπογράψω με κάποια ομάδα για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Θέλω να ξέρω ότι μπορώ να παίξω σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Το 50% των αγώνων θα είναι άγνωστοι για μένα και αυτό είναι σημαντικό για το τι μια ομάδα περιμένει από μένα. Αν μείνω την επόμενη σεζόν θα συνεχίζω να μαθαίνω και αυτό γιατί ένας οδηγός μπορεί να κριθεί μετά από τρία χρόνια στο πρωτάθλημα. Αν μετά από τρία χρόνια δεν είμαι σε θέση να ανταγωνιστώ τους κορυφαίους τότε σίγουρα θα έχω κάνει κάποιο λάθος. Ωστόσο, ακόμη είναι πολύ νωρίς».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νέο βίντεο κλιπ του Κόμη Χ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νέο βίντεο κλιπ του Κόμη Χ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ