2013-11-03 01:08:06
Φωτογραφία για Πανηλειακός: Αναχώρηση αποστολής για Φωκικό - Πολλοί φίλαθλοι μαζί του
Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ο Πανηλειακός ολoκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας, όπου θα αγωνιστεί στην Άμφισσα με τον τοπικό Φωκικό.

Η ώρα έναρξης θα είναι στις 6.00 το απόγευματης Κυριακής

Ενώ θα μεταδοθεί και απευθείας τηλεοπτικά από το OTE Sports 4 (το τρίτο συνεχόμενο, και τέταρτο συνολικά μαζί με αυτό της πρεμιέρας στα Μέγαρα, ματς του Πανηλειακού, που μεταδίδεται τηλεοπτικά ως τώρα).

Στην αποστολή μετέχουν 20 παίκτες. Και συγκεκριμένα συμπεριλήφθηκαν οι:

Πίτκας, Μανιάτης, Λίτσος, Λιόσης, Φραγκής, Αποστολόπουλος, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Μαρτίνος, Γανωτής, Καζνέτσης, Μίλιεβιτς, Νάστος, Καλαϊτζίδης, Πίγκλα, Σουλελές, Μπράβος, Μπιτάνγκ,, Χαλούλος, Δημητρακόπουλος (ο οποίος είναι από τους νεαρούς που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, και είναι νέο πρόσωπο στην αποστολή).


* Ο Κωνσταντινίδης, o Καραπέτσας, o Σταματής κι ο Ντζιοντό, ήταν απο πριν οι βέβαιοι απόντες, που δεν υπολογίζονται. Κάτι που τελικά ισχύει και για τον ανέτοιμο από τον τραυματισμό του, Θωμόπουλο.

Ο Μίλιεβιτς, ο Λίτσος κι ο Λιόσης, που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τις τελευταίες μέρες (μια ίωση ο πρώτος, ενοχλήσεις στη μέση οι άλλοι δυο) όπως αναμενόταν, έστω κι έτσι, θα είναι τελικά διαθέσιμοι για την Κυριακή.

* Η αποστολή αναχώρησε νωρίς το απόγευμα από τον Πύργο, και θα διανυκτερεύσει στην κοντινή περιοχή της Ιτέας. Τη συνοδεύουν, ο γενικός διευθυντής Βασίλης Γκαγκάτσης (και αρχηγός της αποστολής βέβαια), όπως κι ο νυν πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, Σάκης Χριστόπουλος.

* ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ - Ο δημόσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εσόδων και εξόδων του Πανηλειακού, για το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου - Η συγκέντρωση και η ομιλία του Βασ. Γκαγκάτση στο δημοτικό μέγαρο Πύργου το βράδυ της Παρασκευής

Με δεκάδες φίλους του ο Πανηλειακός στην Άμφισσα

Στο μεταξύ, πολλοί φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στο πλευρό της για μια ακόμα φορά και θα την ενισχύσουν.

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού διοργανώνει εκδρομή από τον Πύργο με πούλμαν (που ήδη έχει γεμίσει ασφυκτικά) το οποίο αναχωρεί την Κυριακή για την Άμφισσα.

Ενώ εκδρομή στην Άμφισσα κάνει και το Paniliakos Athens Club, που ήδη έχει γεμίσει με συμμετοχές ένα μίνι - μπας που θα μεταβεί από Αθήνα.

Αρκετοί επίσης θα μεταβούν από τον Πύργο με Ι.Χ. αυτοκίνητα (συνδυάζοντας και μια μικρή εκδρομή, σε συνδυασμό και με την καλοκαιρία της εποχής).

Παράλληλα, μεμονωμένοι φίλοι θα μεταβούν κι από άλλες περιοχές, είτε εντός, είτε εκτός Ηλείας.

Σαραμαντάς: "Ντέρμπι κάθε αγωνιστική - Έχουμε τις προϋποθέσεις για ψηλά"

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του, ο 21χρονος Πυργιώτης αριστερός μπακ - χαφ της ομάδας Γιώργος Σαραμαντάς, ένας ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε πέρυσι στην ομάδα και αμέσως καθιερώθηκε, με συνεχείς θετικές παρουσίες, μιλώντας για τους στόχους του φετινού Πανηλειακού είπε:

«Η παρουσία της ομάδας και πάλι στην Β' Εθνική, μετά από χρόνια, δημιουργεί ξεχωριστές προϋποθέσεις για μας, αφού αυτός ο σύλλογος έχει πολύ μεγάλη ιστορία και είναι ιδιαίτερα γνωστός σε όλους τους φιλάθλους.

Προσωπικά θεωρώ ότι οι φιλοδοξίες του Πανηλειακού για την φετινή περίοδο δεν έχουν ...ταβάνι και θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος, και όπου μας βγάλει.

Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι εξαιρετικές και υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να σταθούμε. Η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες, η διοίκηση είναι από την αρχή δίπλα μας και η τεχνική ηγεσία μας βοηθάει σε όλους τους τομείς.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ η συμπαράσταση του κόσμου είναι μοναδική, και προχωράμε για να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις προκειμένου ο Πανηλειακός να φθάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον εαυτό του υποστηρίζοντας : «Προσωπικά θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμη πάρα πολλά στην ομάδα, και να παρουσιάζομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Άλλωστε ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος και ευελπιστώ ότι αυτό θα αποβεί υπέρ της ομάδας, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι κάθε Κυριακή μας περιμένει και ένα ντέρμπυ και θα πρέπει να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, που περιμένουν πάρα πολλά από μας».

Το πρόγραμμα

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής - 6η αγωνιστική - Το πλήρες πρόγραμμα:

Κυριακή 3/11

Επισκοπή - Αστέρας Μαγούλας (3.00)

Αχαρναϊκός - Γλυφάδα (3.00)

Φωκικός - Πανηλειακός (6.00 - OTE Sports 4)

Δευτέρα 4/11

ΑΟ Χανιά - Παναιγιάλειος (3.00)

Φωστήρας - Καλλιθέα (3.00)

Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών (3.00)

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Βόλου (6.00, ΟΤΕ)

* Με νίκη στα Μέγαρα ξεκίνησε η ομάδα Νέων Κ19

Στο μεταξύ, αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινάει και το "μικρό" πρωτάθλημα της κατηγορίας, και η ομάδα Νέων Κ19 του Πανηλειακού, αντιμετώπισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Βύζαντα.

Ματς το οποίο, έγινε το Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάρων και η ομάδα του Πανηλειακού επικράτησε με 1-0.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποθέωση στο Ρέντη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποθέωση στο Ρέντη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ