2013-11-03 11:44:33
Φωτογραφία για To xespao.gr με responsive design!
Το xespao.gr αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες, αναβαθμίστηκε με την τεχνολογική καινοτομία του responsive design, που επιτρέπει την προσαρμογή όλου του περιεχόμενου σε οποιαδήποτε συσκευή!

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τα τελευταία 3 χρόνια, οπότε και "ανέβηκε" για πρώτη φορά το xespao.gr στο διαδίκτυο, τολμήσαμε κάτι νέο που θα κάνει τη πλοήγησή σας στο πρώτο blog της Δυτικής Ελλάδας, να μοιάζει με "παιχνίδι". Με την καινούργια μορφή του site γινόμαστε ταχύτεροι, με νέες ενότητες και κυρίως πιο λειτουργικοί. Αξίζει να σημειώσουμε πως το xespao.gr είναι το πρώτο τοπικό portal που χρησιμοποιεί την καινοτομία του responsive design.

Λίγα λόγια για τη νέα μας μορφή

To ‘Responsive’ ουσιαστικά αποτελεί μια σειρά τεχνικών που επιτρέπουν στα websites να προσαρμόζονται δυναμικά σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό (orientation) οθόνης, είτε πρόκειται για κινητό τηλεφώνο, είτε για ταμπλέτα, είτε για πολύ μεγάλη οθόνη σε κάποιο desktop υπολογιστή. Έτσι λύνεται το πρόβλημα του κατακερματισμού των συσκευών και των διαφορετικών αναλύσεων, ενώ βελτιώνεται σημαντικά το user experience των χρηστών, καθώς μπορούν να πλοηγούνται στο αγαπημένο τους portal, ανεξαρτήτως τρόπου πρόσβασης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ