2013-11-03 12:00:11
Φωτογραφία για «Δεν είναι οι τίτλοι τα πάντα»
Ο Αλόνσο προτιμά να έχει το σεβασμό των συναδέλφων του παρά μια γεμάτη τροπαιοθήκη

Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να μην έχει πανηγυρίσει ακόμη τον πρώτο του με την Ferrari, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως υπάρχουν πράγματα που τον κάνουν πιο χαρούμενο από την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου.

Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως η αποδοχή από τους συναδέλφους του και οι καλές σχέσεις που έχει με όλες τις ομάδες που έχει συνεργαστεί είναι αυτό που τον κάνει χαρούμενο.

«Για μένα έχει διαφορά να κάνεις την ομάδα σου χαρούμενη και έτσι στο τέλος του μήνα να σε πληρώνουν. Τα υπόλοιπα είναι λίγο περίπλοκα δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους.

Πρέπει να ικανοποιείς αυτούς που σου δίνουν να τρως. Όταν πήγα στη McLaren η Renault με ήθελε πίσω και τώρα διαβάζω ότι η McLaren θέλει να επιστρέψω και αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

Έπειτα στη Ferrari όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό να επεκτείνουμε και άλλο τη συνεργασία μας. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γιατί οι ομάδες με τις οποίες έχω συνεργαστεί δεν έχουν καμία αμφιβολία για τον επαγγελματισμό μου».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φοβάμαι ότι θα συνηθίσω...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φοβάμαι ότι θα συνηθίσω...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ