2013-11-03 12:58:09
Φωτογραφία για «Κόντρα» Γκάλη – Γιαννάκη … Υψηλών τόνων!
Μία φωτογραφία (…χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι) την οποία «ανέβασε» ο Νίκος Γκάλης στην επίσημη σελίδα του στο facebook αφ’ ενός μεν έκανε … θραύση (με κάπου 4.000 likes και 200 σχόλια) αφ’ ετέρου δε, έγινε έναυσμα για «κόντρα» με τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Η φωτογραφία είναι ιστορική και χρονολογείται στο 1989 κατά την πρώτη συνάντηση των παικτών του Άρη ενόψει της νέας (τότε …) αγωνιστικής περιόδου.  Ο Παναγιώτης Γιαννάκης άρτι μεταγραφείς από τον Ιωνικό Νίκαιας συναντά το Νίκο Γκάλη στα γραφεία του ΑΣ Άρης Πέρα από τη συγκίνηση για αμφότερους και το φερόμενο παράπονο τους: «Να ‘ταν τα νιάτα δυο φορές», το οποίο είναι δεδομένο παράπονο για όλους  σχετικά με την ανεπανάληπτη παρουσία των δύο σούπερ σταρ στον κόσμο μας … Δρομολογήθηκε μία «κόντρα» τους. Και μάλιστα σε υψηλούς τόνους. Αιτία;

Η απόδοση τιμών!

Όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος τους η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε ταξίδι στο παρελθόν. Και με νωπές ακόμη τις μνήμες κι έντονα τα συναισθήματα από το συνάντηση τους στην λαμπρή βραδιά παγκόσμιας αποθέωσης για το Νίκο Γκάλη συναγωνίζονται – που λέει ο λόγος – ποιος θα πει τα καλύτερα για ποιόν.Αυτή η «κόντρα» απόδοσης τιμών των δύο σούπερ σταρ ουσιαστικά, ξεκίνησε εκείνη την βραδιά στη Θεσσαλονίκη.


Με εκείνη την συγκλονιστική αναγνώριση του Παναγιώτη Γιαννάκη προς το Νίκο Γκάλη. «Σου οφείλω πολλά», είπε ο Νικαιώτης. Κι ο Θεσσαλονικιός βούρκωσε!Έτσι λοιπόν, συνεχίστηκε και με τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Οι εκατέρωθεν υψηλών τόνων αναφορές είναι τουλάχιστον, κολακευτικές. Σχεδόν «κοντράρονται» ποιος θα κάνει τις καλύτερες.

Με κοινό παρονομαστή – όπως αντιλαμβανόμαστε από τις συζητήσεις μας με πρόσωπα του περιβάλλοντος τους – την παραδοχή: «Ήταν ευλογία Θεού η συνύπαρξη μας στον Άρη» …Για την Ελλάδα και τον φίλαθλο κόσμο της, τον αθλητισμό και το μπάσκετ αυτή η ευλογημένη συνύπαρξη ήταν μέγα ευεργέτημα. Χάρη (και) σε αυτούς πλεύσαμε σε πελάγη υπέρτατης εθνικής ευτυχίας !   
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ