2013-11-03 19:29:05
Φωτογραφία για Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω
Για διαστρέβλωση των πρόσφατων δηλώσεών του κάνει πλέον λόγο ο Μανώλης Γλέζος, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα... έξω ώστε να πείθει.

«Να ακούν και να κατανοούν όσα λέω και όχι να μου αποδίδουν όσα ονειρεύονται», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Ο κ. Γλέζος χαρακτηρίζει μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στις πρόσφατες δηλώσεις του και υποστηρίζει ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται με προσφανή στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει επίσης ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα θα προωθήσει την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα και προσθέτει ότι «κανείς εχέφρων πατριώτης δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία» προκειμένου να ψηφιστεί η απλή αναλογική.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Γλέζος είχε δηλώσεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει πειστική απάντηση στον κόσμο για το «πού θα βρει τα λεφτά».

«Ορρωδώ να πω ότι στον κόσμο που με ρωτάει πού θα βρούμε τα λεφτά, ότι η απάντησή μας δεν είναι πειστική. Δεν είναι...Πρέπει να είναι πιο πειστική και έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις», είχε αναφέρει.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ