2013-11-03 20:11:33
Φωτογραφία για Δ.Τριανταφυλλόπουλος: Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες...και τώρα σιωπή!
Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση (Πέμπτη 31/10/13) του Δημοτικού Συμβούλου της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης-Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας και Στελέχους της Δημοτικής Παράταξης "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή" κ. Πάνου Γιαννούλη, για συμμετοχή του στο Ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, ο Επικεφαλής της Παράταξης της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αιγιάλειας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Όλους τους τελευταίους μήνες, μερίδα του τοπικού Τύπου της Αιγιάλειας, έγραφε και ξανάγραφε, αγνοώντας επίμονα τις διαψεύσεις μας,ότι ο Δημοτικός μου Σύμβουλος Πάνος Γιαννούλης, διαφωνεί κάθετα με την εξ΄ αρχής προσωπική μου φιλοσοφία να στηριχθεί η Δημοτική Αρχή Θεοδωρακόπουλου στις θετικές της αποφάσεις κι επιλογές, αλλά και με την απόφασή μου ν' αποδεχθώ την ατομική επιλογή του προσώπου μου από τον Δήμαρχο για την Προεδρία του Ν.Π.Δ.Δ "Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου που στη συνέχεια βέβαια έτυχε της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.Επί τόσους μήνες, κάποιοι επέμεναν πως ο κ
. Γιαννούλης πήρε "διαζύγιο" από την Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, διαφωνώντας μαζί μου για όλα τα παραπάνω και μέχρι την τελευταία στιγμή επέμεναν μάλιστα ότι οι μεταξύ μας σχέσεις είναι τυπικές και παγωμένες!

Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν με την επίσημη ανακοίνωση του κ. Γιαννούλη, ότι στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές θα στηρίξει και το κυριότερο θα συμμετάσχει στον Συνδυασμό του κ. Δημάρχου! Τώρα ξαφνικά, με την επίσημη στήριξη του Δημάρχου από τον κ. Γιαννούλη, οι "λαλίστατοι" ψευδώς επί τόσο καιρό,σιώπησαν περιέργως!

Στην πραγματικότητα γίνεται πράξη, η προσωπική μου απόφαση να μην κατέλθω εκ νέου ως Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και τα Μέλη της Δημοτικής μου Παράταξης "Αιγιάλεια- Νέα Εποχή", να επιλέξουν ελεύθερα και κατά το δοκούν, τη στάση τους εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του προσεχούς Μαίου.

Εύχομαι στον στενότερο συνεργάτη μου στα δημοτικά πράγματα και Δημοτικό μου Σύμβουλο Πάνο Γιαννούλη, καλή επιτυχία στην συνέχιση της αυτοδιοικητικής του πορείας και βέβαια εξυπακούεται ότι παραμένουμε κι οι δυό μας, μέχρι το τέλος της θεσμικής μας δημοτικής θητείας (31-8-14), υπηρέτες της αντιπολίτευσης του Δήμου με ελεγκτικό ρόλο στα κοινά της περιοχής, υπερασπιζόμενοι τις απόψεις μας, είτε αυτές συνάδουν είτε όχι με αυτές της Δημοτικής Αρχής του κ. Θεοδωρακόπουλου.

Τέλος, σε ότι αφορά την προσωπική μου στάση κι απόφαση για τις Δημοτικές Εκλογές του 2014, αυτή θα καθοριστεί ουσιαστικά,χρονικά και πρακτικά, την ώρα που εγώ θ'αποφασίσω και θα α επιλέξω.Μέχρι τότε δεν χωρούν επί του προσώπου μου ούτε δεδομένα, ούτε εύκολα συμπεράσματα, πλην ενός και μόνο σίγουρου,δηλαδή της συμμετοχής μου στο Ψηφοδέλτιο της Ν.Δ όποτε κι αν διεξαχθούν οι Εθνικές εκλογές"!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ