2013-11-03 20:38:19
Φωτογραφία για Μίτσελ: Ξεχάστε τον Παναθηναϊκό, είναι η ώρα της Μπενφίκα
Γύρισε σελίδα ο Ολυμπιακός και η προσοχή του Μίτσελ και των ποδοσφαιριστών του στρέφονται στην κρίσιμη συνάντηση της Τρίτης με την Μπενφίκα στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου που οδηγεί στην πρόκριση στις 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ασφαλώς η νίκη στο ελληνικό clasico στη Λεωφόρο(ήρθε για τον Ολυμπιακό ύστερα από 30 χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος)έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ μιλούσαν για σπουδαία νίκη στην καυτή έδρα του Παναθηναϊκού και για τη μεγάλη διαφορά των 14 βαθμών που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τους Πράσινους στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Ο Μίτσελ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και δεν έχει λόγο να επιφέρει αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης με την Μπενφίκα. Η μοναδική αλλαγή που προσανατολίζεται να κάνει ο ισπανός κόουτς είναι η είσοδος του Βάις στην ενδεκάδα. Στην περίπτωση αυτή θα μείνει στον πάγκο ο Σαβιόλα και ο Φουστέρ θα παίξει στον άξονα πίσω από τον Μήτρογλου.


Ο Ρομπέρτο θα υπερασπίσει την Ερυθρόλευκη εστία, οι δύο πλάγιοι μπακ θα είναι οι Σαλίνο, Χολέβας και στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Σιόβας, Μανωλάς. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Σάμαρης, στις πτέρυγες οι Κάμπελ, Βάις, στον άξονα ο Φουστέρ και την κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Αν τελικά προτιμηθεί ο Σαβιόλα, στον πάγκο θα καθίσει ο Βάις.

Οι Τσόρι Ντομίνγκες, Γκαετάν Μπονγκ και Πάουλο Μασάντο γυμνάστηκαν κανονικά την Κυριακή και στην τελευταία προπόνηση(Δευτέρα) ο Μίτσελ θα αποφασίσει ποιους θα επιλέξει στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Αετούς της Λισαβώνας. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ιμπαγάσα και Ολαϊτάν.

Ο Τύπος σε ολη την Ευρώπη έπλεξε και πάλι το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου για το γκολ που σημείωσε στη Λεωφόρο.

Η ισπανική As σημείωσε ότι «η ομάδα του Μίτσελ κέρδισε το ελληνικό clasico στο τελευταίο λεπτό».

Η γαλλική L' Equipe έγραψε ότι «ο Μήτρογλου τιμώρησε τον Παναθηναϊκό».

Η Marca υπογράμμισε: «Ο Μήτρογλου έδωσε το clasico στον Ολυμπιακό στο τελευταίο λεπτό».

Η Record και η Α Βοla σημείωσαν ότι «ο Ολυμπιακός κέρδισε το ντέρμπι στον Παναθηναϊκό πριν υποδεχθεί την Μπενφίκα».

Ο 37χρονος σλοβένος διαιτητής Νταμίρ Σκόμινα θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακού-Μπενφίκα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Σκόμινα σφυρίζει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό. Ηταν διαιτητής την εφετινή σεζόν στο ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λεβερκούζεν (4-2) στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εχει διευθύνει δύο ματς ελληνικών ομάδων: Παναθηναϊκός - Ρόμα (3-2) για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (18/2/2010) και ΑΕΚ - Βασλούι 3-0 για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (27/8/2009).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ