2013-11-04 09:51:57
Φωτογραφία για «Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ»
Την τύχη με το μέρος του είχε ο Σταύρος Μάνταλος στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός καθώς δεν του έγιναν φάσεις μέσα στην περιοχή σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για την αναμέτρηση της Λεωφόρου:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Αλέξανδρος Γρέβενης, Αντώνιος Καρατζίκας

4ος Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

«Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη και είχε όσα έχουν τέτοιου είδους αγώνες. Ο διαιτητής πρέπει να είναι τυχερός, να μην του γίνουν φάσεις μέσα στην περιοχή. Τέτοιες φάσεις δεν είχαμε για καμία από τις δύο ομάδες. Υπάρχουν, όμως, φάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο.

Μαρκάρει ο Μπεργκ τον τερματοφύλακα, ο οποίος έχει το δικαίωμα να διώξει την μπάλα στα 6’’. Εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής έδωσε φάουλ, χωρίς να του δώσει κίτρινη (στον Μπεργκ), και έδωσε στον Ρομπέρτο για διαμαρτυρία. Σωστή η κίτρινη στον Ρομπέρτο, αλλά έπρεπε να δώσει και κίτρινη στον Μπεργκ.


Κοντά στο 37’ ο Σιόβας έκανε φάουλ, πιάνει την μπάλα και δεν τη δίνει, αλλά πάει πιο πέρα και την πετάει. Και εκεί έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα. Στο 44’ ο Μανιάτης έχει υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, και ενώ έχει σφυρίξει ο διαιτητής, συνεχίζει και κλοτσάει την μπάλα. Και εκεί έπρεπε να δώσει κάρτα. Επίσης, η φάση του Πράνιτς, ο οποίος έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη – κόκκινη σε αντικανονικά μαρκάρισμα.

Μπράβο στους παίκτες των δύο ομάδων και συγχάρηκα σε όλους για τη διαγωγή τους που ήταν άριστη. Δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα να γίνει κάτι και να υπάρξει αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ