2013-11-05 07:35:07
Φωτογραφία για Η αθυρόστομη Gwyneth Paltrow
​Αν ήταν τηλεοπτική η συνέντευξη, θα είχε πολλά «μπιιιιπ»: η Gwyneth Paltrow, όμως, μίλησε σε περιοδικό, οπότε στα κακά λογάκια που είπε μπήκαν αστεράκια!

«Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν όλοι οι άλλοι. Με κάνει να θυμώνω. Προσωπικά πιστεύω ότι η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια για κάθε γυναίκα θα έπρεπε να είναι ακριβώς όπως εκείνη τη νιώθει σωστή. Και δεν μπορεί κανείς άλλος να βάλει πρόγραμμα. Και κανείς δεν μπορεί να της πει πόσες ώρες θα αφιερώσει στα παιδιά ή τη δουλειά της», είπε στο περιοδικό «Red» η 44χρονη σταρ για το πώς συνδυάζει καριέρα και οικογένεια και πρόσθεσε «γ....ε ό,τι λέει ο καθένας! Δεν έχει σημασία τι πιστεύει!».

Έξαλλη έγινε η Gwyneth που είναι μανούλα δύο παιδιών και επιτυχημένη επαγγελματίας, ενώ πολλές φορές έχει δεχθεί επικρίσεις για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της.

«Όταν είμαι μαζί με τα παιδιά, τους δίνω όλα όσα έχω. Και όταν δεν είμαι, δίνω τα πάντα σε αυτό με το οποίο ασχολούμαι. Και εκεί ακριβώς βρίσκεται η ισορροπία μου... Δεν έχει σημασία τι σκέφτεται ο καθένας. Σημασία έχει εσύ τι πιστεύεις για τον εαυτό σου. Και τι πιστεύουν τα παιδιά σου», συνέχισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Και για το φινάλε, η Gwyneth είχε ακόμΗ ένα... κακό λογάκι να πει: «αν κάποιος ζητήσει τη συμβουλή μου, θα του πω “κάνε αυτό που είναι σωστό για εσένα και χ..κες για ό,τι πιστεύει ο καθένας!». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MVP ο Ρούμπιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MVP ο Ρούμπιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ