2013-11-05 09:08:06
Φωτογραφία για Εξαθλιωμένος άστεγος βρέθηκε στα Τρίκαλα
Εδώ και λίγες μέρες κοιμόταν στο πάρκινγκ εγκαταλελειμμένου σούπερ μάρκετ της πόλης. Ο αντιδήμαρχος Θ. Σπανός με εντολή του δημάρχου Χρ. Λάππα, τον πήγε σε ξενοδοχείο.

Ο μεσήλικας, Βούλγαρος στη καταγωγή, παραμένει άγνωστο πως βρέθηκε στη περιοχή μας. Ωστόσο οι κάτοικοι της οδού Λαρίσης που τον έβλεπαν τις τελευταίες μέρες, ανησύχησαν και ειδοποίησαν τον αντιδήμαρχο Θ. Σπανό. Εκείνος έσπευσε το βράδυ της Δευτέρας στο σημείο και προσπάθησε να συνεννοηθεί μαζί, αλλά μάταια. Ο άστεγος, που βρίσκονταν σε κακά χάλια και εξαντλημένος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του trikalavoice.gr έφερε μόνο πάνω του ένα χαρτί που έλεγε στα Ελληνικά ότι είναι πρακτικός ιατρός και γιατρεύει από αναπηρίες και καρκίνου.

Ο Θ. Σπανός απευθύνθηκε στην αστυνομία που δήλωσε αναρμόδια και ύστερα σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Χρήστο Λάππα, ανέλαβε να τον πάει σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί. Νωρίτερα φρόντισε να του ψωνίσει φαγητό και τρόφιμα για να περάσει το βράδυ και να τονωθεί. Δυστυχώς πάντως αποδεικνύεται η ανεπάρκεια του Κράτους για άλλη μια φορά, αλλά και η έλλειψη υποδομών του Δήμου μας για την αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων. Και όλα εξαρτώνται από το φιλότιμο του κάθε αντιδημάρχου ή τη πολιτική απόφαση κάθε δημάρχου. Δυστυχώς...

http://www.trikalavoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ