2013-11-05 15:04:32
Φωτογραφία για «Ντου» εισαγγελέων και 40 «ράμπο» στην ΕΠΟ!
Σάλος έχει ξεσπάσει με το θέμα της ΕΠΟ και το «ντου» που έκαναν εισαγγελείς και «ράμπο» του ΣΔΟΕ, που έψαχναν για στοιχεία έπειτα από καταγγελίες που έχουν γίνει στις αρχές το τελευταίο διάστημα!

Συγκεκριμένα στην ΕΠΟ πήγαν ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης, ο αθλητικός εισαγγελέας και αναπληρωτής πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της ΓΓΑ, Αριστείδης Κορέας και οι αντιεισαγγελείς Χαράλαμπος Μασταραντωνάκης, Γιώργος Στεφανάτος καθώς και άλλοι 40 ράμπο του ΣΔΟΕ!

Όπως μετέδωσε ο «Sentra 103,3» κι ο Σάββας Λιβάνιος κύριος στόχος ήταν ο σέρβερ με τον σκληρό δίσκο που βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ ήλεγξαν τρία-τέσσερα συγκεκριμένα πράγματα.

Οι εισαγγελείς και οι ράμπο έμειναν 7 ώρες στα κεντρικά της ΕΠΟ, ενώ έστειλαν ανθρώπους στη Φυλή, όπου βρίσκεται αποθήκη της ομοσπονδίας για να φέρουν κι άλλα έγγραφα που ήθελαν να ξεσκονίσουν!


Συγκεκριμένα τσέκαραν καταγγελίες για:

α) 22 πλαστές ασφαλιστικές-φορολογικές ενημερότητες.

β) Τα 28 εκατ. ευρώ για τις κάρτες υγείας του ποδοσφαιριστή που δεν δούλεψε ποτέ.

γ) Στημένους πίνακες, που είχε καταγγείλει ο Χρήστος Σάββας πρώην μέλος της ΚΕΔ.

δ) Τις εκλογές των ΕΠΣ Δράμας, Κορίνθου, Ρόδου για εξαγορά ψήφων.

ε) Εγγραφα της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών από το 2003 έως το 2011.

Ενημέρωσε Πλατινί για το «ντου» και πάει FIFA ο Σαρρής!

Από την ΕΠΟ έλεγαν ότι «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται...». Ωστόσο, το χθεσινό «ντου» των εισαγγελέων και της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της ΕΠΟ έριξε νερό στον μύλο της κόντρας της ομοσπονδίας με την πολιτεία. Ο Γιώργος Σαρρής και οι συν αυτώ θεωρούν ότι πρόκειται για νέα παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και άρχισαν να λαμβάνουν τα μέτρα τους.

Ηδη ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το θέμα ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί, ενώ θα διαβιβαστούν προσεχώς οι σχετικές πληροφορίες και στη FIFA που ως γνωστόν λειτουργεί σαν μπαμπούλας σε αυτές τις περιπτώσεις, απειλώντας με κυρώσεις.

Και λέμε προσεχώς, επειδή στην ΕΠΟ έκριναν ότι δεν είναι καλό να ταράξουν τα νερά πριν από τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής (15 και 19 Νοεμβρίου) με τη Ρουμανία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αμέσως μετά, όμως, θα ενημερωθεί και η παγκόσμια ομοσπονδία.

Πηγή: sentragoal
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ