2013-11-05 22:20:06
Φωτογραφία για ΕΚΤΙΟΥΝ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΝΤΙ
Με απουσίες επέστρεψε στις προπονήσεις ο Εργοτέλης, μετά το ρεπό που έδωσε χθες ο Γιάννης Πετράκης, προκειμένου να πάρουν ανάσες οι παίκτες του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Κρητικοί, ξεκίνησαν πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, όμως έχουν τρεις σερί ήττες, δύο από Παναθηναϊκό και μία από ΠΑΟΚ. Παρόλλα αυτά, άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως αυτό τους αδικεί, αφού η εικόνα που παρουσίασαν στα παιχνίδια αυτά, ήταν πολύ καλή και ειδικά μέσα στην Τούμπα.

Ο τεχνικός των Κρητικών, πάντως, έχει να αντιμετωπίσει απουσίες, αφού ο Αναστασάκος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ο Πίτσος ταλαιπωρείται από κάκωση στην ποδοκνημική. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό, όπως και ο Τζανακάκης, ο οποίος ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Όσο για τους τιμωρημένους Καρντόσο και Χαντί, η ΠΑΕ δήλωσε πως θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία για τον Πανθρακικό, θα συνεχιστεί αύριο, με το πρόγραμμα να είναι διπλό, αφού υπάρχει προπόνηση τόσο το πρωί στις 8.30, όσο και το απόγευμα στις 4.00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ