2013-11-05 23:16:07
Φωτογραφία για Κυπριανού: Ζητεί παρέμβαση ΕΕ για σωστό πλαίσιο λύσης
Την παρέμβαση της Κομισιόν για διαμόρφωση σωστού πλαισίου λύσης στο κυπριακό ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού από τον Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ Στέφαν Φούλε σε συνάντηση που είχε σήμερα... μαζί του στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο επαφών του με επίκεντρο το κυπριακό και την κατάσταση της οικονομίας.

Ο Άντρος Κυπριανού κατήγγειλε την τουρκική αδιαλλαξία και την επιμονή να μην υπάρξει έκδοση κοινού ανακοινωθέντος που να περιλαμβάνει ξεκάθαρη αναφορά σε μια κυριαρχία μια διεθνή προσωπικότητα και μια ιθαγένεια.

Αιχμές κατά Κυβέρνησης

Ανέφερε στους συνομιλητές του ότι η Κυβέρνηση πέραν των μνημονιακών της υποχρεώσεων προωθεί ζητήματα που έχουν στόχο την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και την εξυπηρέτηση συμφερόντων μιας μικρής ομάδας μεγαλοεπιχειρηματιών.

Όχι ΑΚΕΛ στις ιδιωτικοποιήσεις

Για τα θέμα των ιδιωτικοποιήσεων ο Άντρος Κυπριανού επανέλαβε ότι θα αντιταχθεί τόσο εντός όσο και εκτός της Βουλής. Αν το θέμα είπε, είναι οικονομικό υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης του. Αύριο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΕΚ Μάρτιν Σουλτζ και Αρχηγούς και Εκπροσώπος άλλων πολιτικών ομάδων.

Το πρωί θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που συνδιοργανώνει το ΑΚΕΛ με την Ευρωπαϊκή Ομάδα της Αριστεράς με τίτλο «Κυπριακό στο σταυροδρόμι των εξελίξεων». 

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ