2013-11-05 23:19:05
Φωτογραφία για Όταν οι κορκόδειλοι κλαίνε...
Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας

Τούτες τις άγριες μέρες όπου περνάμε που λέτε αδέρφια, όπου μας πήραν σβάρνα οι εξελίξεις και ψιχαλίζει αβέρτα φάπες, τι δεν είδε το έρμο το μάτι και κερίως τι δεν άκουσε το κατακαημένο το αυτί.

Με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο, την εν ψυχρώ δολοφονία αν προτιμείτε, των δυο νέων παιδιών και το θανάσιμο τραυματισμό του τρίτου , δόθηκε πάλε η αφορμή να βγούνε στο μεϊντάνι των καναλιώνε και να κάνουνε παιγνίδι όχι μόνο πολιτικοί και πολιτικάντηδες, δημοσιογράφοι και δημοσιογραφούντες, αναλυτές και ψυχαναλυτές ,εγκληματολόγοι και παραψυχολόγοι , ειδικοί ανίδεοι , άσχετοι επαΐοντες αλλά και ο πάσα εις πικραμένος τηλεμαϊντανός.

Μπουκάρισαν στα σπίτια μας πο λέτε ,ούλοι αυτοί να πούμε , γεμίζοντας το χώρο με αναλύσεις πλεροφορίες, εχτιμήσεις , απόψεις , συζητήσεις στρογγυλού, τετράγωνου ή οβάλ τραπεζιού,στα ενδιάμεσα των διαφημίσεων για πρήτυ μπρα β@ζοθήκες και σεκλαμάν καλύμματα καναπέδων, πουλώντας μας τρόμο, διαμορφώνοντας την κοινή ποτάνα, παρντόν γνώμη κατά το δοκούν, με το νάχαμε να λέγαμε και την π@παριά να πάει σύγνεφο και τη μαλακία γόνατο.


Χρησιμότης μεδέν

Άπαξ και ρωτήξεις τον όποιο Μπάρμπα Γιώργο απ τα Τριμίγκλαβα για το τι τι γένηκε, θα σου απαντήσει ''Που να καταλάβω ρε πιδίμ, αφνοί τάχουν χαμένα ούλνοι.''

Αμ δεν τα χουν μπάρμπα Γιώργη . Ξέρουν καλά τι κάνουν. Μοιάζουν με τα θερία της ζούγκλας που την πέφτουν σε πτώμα και τραβάν ούλοι μαζί ο καθείς το κομμάτι του και για την πάρτη του. Το ίδιο και δω . Βγήκασι ούλοι και αμόλησαν τη δική τους θεωρία κι ερμηνεία κατά πως τους βολεύει. Ότι κονομήσουμε. Ούτε νεκρούς φοβούνται, ούτε ζωντανούς υπολογίζουν και η απόδειξης είναι στα όσα ακλούθησαν το θάνατο του Π. Φύσσα και όσα γένονται και θ επακολουθήσουν με τον θάνατο τουλάχιστον των δυο νέων ανθρώπων.

Αφού κάναν τη δουλειά τους χρονάκια ολάκερα ντερλικώνοντας τον άμπακο , διέλυσαν ένα ολάκαιρο κράτος , μιλάω για ούλο το σύστημα κι όχι αποκλειστικά για πολιτικούς, εξαθλίωσαν έναν λαό που πληρώνει το μάρμαρο, πάραξαν τρομοκρατία,(α πα πα εμείς?) για την οποία δεν είδαν ,δεν ξέρουν, δεν κατάλαβαν γιατί, στήνουν εμφυλιακά σκηνικά, τζογάρουν με τον πόνο ,την εκδίκηση, την αυτοδικία, κάνουν και χούμορ αλλά Πάγκαλο και περιμένουν αποτελέσματα.

Το τι ακούστηκε ως και είπα αυτές τις μέρες είναι απερίγραπτο. Από επιφωνήματα θαυμασμού για την επαγγελματική εκπαίδευσις των φονιάδων( Ορέ σιγά τ αυγά. Το να σκοτώσεις ειδικά την σήμερον έναν άθρωπο ,εχτός από θράσος δεν απαιτείται τίποτις άλλο. Ούλα τ άλλα στα παρέχει αφειδώς να πούμε το σύστημα) ως για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της νύχτας , από προβοκάτσιες(για να χτυπηθεί η γενική απεργία της 6ης Νοεμβρίου είπε κάποιος, το λιγότερο λοβοτομημένος) ως εκδικήσεις , από την υπεκφυγές έκφρασης καταδίκης του φονικού, της βίας γενικότερα, ως με το μπαρδόν πουτανιές πάσης αριστερής και δεξιάς φύσεως κι ας μην επεκταθώ άλλο σεβόμενος την μνήμη των νεκρών . Τα ίδια βλέπουμε κι ακούμε δεκαετίες τώρα σε ανάλογες περιπτώσεις.

Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες . Έχει μεγάλη σημασία αν το κάνανε δεξιοί ή αριστεροί, αναρχικοί ή μπράβοι της νύχτας? Δηλαδής αν δεν το κάναν οι ''δικοί '' μας να κοιμάμαι ήσυχος? Έχει σημασία αν τα θύματα είναι δεξιά ή αριστερά? Πονάνε λιγότερο? Δεν υποτίθεται πως όποιος κι αν είναι ο φυσικός ή ηθικός αυτουργός πρέπει να την πλερώκει? Πρέπει να παλέψουμε για το αυτονόητο σ αυτήν την τηλεδημοκρατία ? Δεν οφείλει το κράτος(εννοώ το σύστημα) να μας προστατέψει από τέτοιου είδους φαινόμενα αντί να τα χρησιμοποιεί προς επιβίωση του και να μας γεμίζει σάλια από τόνους λέξεων άνευ ουσίας ? Ούλοι αυτοί οι καλοπληρωμένοι χρυσοκάνθαροι δεν θάπρεπε να κάνουν ότι πρέπει για να εξαλείψουν αυτά τα φαινόμενα αντί να ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια πουλώντας ανέξοδους λεονταρισμούς? Δεν θάπρεπε κι ούλοι εμείς οι ταλαιπωρημένοι πολίτες να σταθούμε απέναντι σ αυτά τα φαινόμενα που μόνο τα προβλήματα μας δεν λύνουν, αλλά τονώνουν αυτό το διχαστικό σαράκι που κουβαλάμε στο DNA μας εξ απανέκαθεν?

Που ζεις ρε Μήτσε θα μο πεις.

Που ζω την τρέλα μου μέσα ? Στην τρέλα μέσα αυτής της νεοελληνικής κοινωνίας της κρίσης σε ούλα τα επίπεδα. Δέν έχω ελπίδα. Είμαστε άρρωστοι βαρειά σαν κενωνία. Και νάχω στο κεφάλι μου τα σκατοκάναλα να μου θολώνουν το λίγο μυαλό που μου απόμεινε

Ούλοι αυτοί που προανέφερα μου θυμίζουν, να μα την Παναγία, κορκόδειλους που κλαίνε . Μην σας μπαλαμουτιάζουν όμως. Δεν λυπούνται. Θύματα ψάχνουν. Να χορτάσουν την πείνα τους για πλούτο και εξουσία. Οι κορκόδειλοι του είδους τους με τέτοια τρέφονται.

Είχα πει σε παλιότερο σημείωμα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν κι ούλοι οι Θεοί που υπάρχουν είθε να βάλουν την μετά σεβασμού , χερούκλα τους μπας και σωθούμε. Δυστυχώς φαίνεται πως η παγκόσμια τάξη του προαναφερόμενου είδους των κορκοδείλων, δεν καταλαβαίνει ούτε από θεούς ούτε από δαίμονες. Ανοίχτε το σαπιοκούτι που έχετε ούλοι μες τα σπίτια σας, στο μυαλό σας ,στην ψυχή σας και θα τους δείτε κει. Εκεί να περιμένουν.

Μην τους κάνετε τη χάρη

Τόπε καλώς μ έναν στίχο του ο Τζίμης Πανούσης

''.......Σας σιχάθηκε η ψυχή μου

καρκινάκια του πλανήτη.

Σκατοκαριόλες. '
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ