2013-11-06 10:20:45
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΕ...
Ο Νίκος Αλέφαντος σε ρόλο ...ρεπόρτερ στη στήλη του στο "sportdog.gr" μεταφέρει το "τρομερό πράγμα" που έζησε στο "Καραϊσκάκη"! Ποιος βούλωσε στόματα; Κράξιμο σε Μίτσελ – Σαβιόλα!

Αναλυτικά:

Ήταν φοβερό αυτό που ζήσαμε. Δεν έχω ξαναδεί τον Ολυμπιακό τόσο αμυντικά στημένο! Άλλο προσέχω την άμυνα και βγαίνω στην αντεπίθεση να δαγκώσω, και άλλο το μένω πίσω μόνιμα καθηλωμένος. Ο Ολυμπιακός ήταν καθηλωμένος! Πρέπει να προβληματιστεί πολύ από τα δύο τελευταία ματς που έπαιξε με Παναθηναϊκό και με Μπενφίκα, μην παρασυρθεί από τις νίκες, δεν έπαιξε καλά ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.

Είδα έναν Μίτσελ να βάζει με την Μπενφίκα μέσα στο Καραϊσκάκη ένα σωρό αμυντικογενείς παίκτες! Έφτασε να παίζει με όλη την άμυνα των 5 πίσω, συν Σάμαρη, συν Μανιάτη, συν Ντιγκά, συν Μπονγκ! Τρομερό πράγμα. Όλοι άμυνα. Και να πω ότι έκαναν καλή άμυνα, να πω εντάξει. Όλο τρύπες είχε η ομάδα κι έσωνε την κατάσταση ο Ρομπέρτο!


Όλοι πίσω, και μπροστά μόνο ο Μήτρογλου που ήταν εντελώς αποκομμένος και πιο πίσω του ο Τσόρι. Μια ομάδα που δεν είχε καθόλου πλάτος στο παιχνίδι της, δεν είχε καθόλου εξτρέμ. Ο Γιαταμπαρέ απογοήτευση, κακώς ο Μίτσελ τον έβαλε και άφησε έξω τον Κάμπελ. Ο Μήτρογλου δεν βλεπόταν σε αυτό το ματς, φαινόταν αργός, δεν τον βολεύει αυτό το στιλ παιχνιδιού.

Τα χαφ προβληματικά, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου για το άτεχνο δίδυμο Σάμαρη-Μανιάτη, αργός ο Σάμαρης, ένα δίδυμο που δεν δημιουργεί, μέρα με νύχτα ήταν τα χαφ του Ολυμπιακού με τα χαφ της Μπενφίκα. Οργίασαν τα χαφ της Μπενφίκα. Και με τον Παναθηναϊκό υστέρησαν τα χαφ του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται χαφάρες, γρήγορους, μπαλαδόρους, μπουκαδόρους.

Δεν τράβηξαν και οι σέντερ μπακ, όλο τρύπες έβγαιναν πίσω, δεν τράβηξε άλλη μια φορά και ο Σαβιόλα για τον οποίο τα λέω από καιρό κόντρα στο ρεύμα της διαφήμισης. Τι δουλειά είχε ρε Μίτσελ ο Σαβιόλα πάλι βασικός; Δεν τον είδες στη Λεωφόρο; Δεν μπορεί. Αν βγάλετε το όνομα από την πλάτη του και σκεφτείτε ότι είναι άλλος παίκτης, θα απορείτε που τον βλέπετε βασικό στον Ολυμπιακό. Δεν βλέπεται! Είναι ανύπαρκτος στα δύσκολα.

Ευτυχώς υπήρχε ένας καταπληκτικός Ρομπέρτο. Μετά, ξεχώρισε και ο Σαλίνο. Τους τιμώρησε ο Θεός στην Μπενφίκα που χλευάζανε τον Ρομπέρτο. Τους βούλωσε το στόμα!

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα, το ματς ήταν Ρομπέρτο-Μπενφίκα! Πήρε το αίμα του πίσω ο άνθρωπος, τους διέλυσε. Και ο Μίτσελ στο τέλος έτρεξε και τον αγκάλιασε, ήταν σαν να έλεγε "με έσωσες, σε ευχαριστώ". Είχαν και ανικανότητα να του βάλουν γκολ οι της Μπενφίκα, ειδικά αυτός ο διαφημισμένος ο Καρντόσο, βαρύς, αργός, ήταν σαν γριά!

Και στα δύο ημίχρονα σφυροκόπημα, 90 λεπτά με σωτήρα τον τερματοφύλακά σου μέσα στην έδρα σου, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η εικόνα. Παρ΄ όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια για την πρόκριση στους 16, πριν το ματς κιόλας είχα πει ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει στους 16, μία νίκη μένει τώρα με την Άντερλεχτ. Είναι σημαντική επιτυχία, αξίζουν μπράβο και στον πρόεδρο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ