2013-11-06 10:27:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή!
Μια απρόοπτη εξέλιξη είχε η εκπομπή «Δίκη» στο Σκάι του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ":

Μεταξύ των καλεσμένων του ήταν και ένας Γ. Παπαδόπουλος, που υποστήριζε πως γνώριζε πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών (κυρίως αναφερόταν στη Νίκη Βόλου όπου φερόταν ότι διαμένει και δραστηριοποιείται).

Μέχρις εδώ τίποτα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Εκτός από την ταυτότητα του προσώπου.

Ο «μάρτυρας» για τα στημένα παιχνίδια ήταν Πατρινός και όχι Βολιώτης αλλά και με προϋπηρεσία ως μάρτυρας, θύμα και προστατευόμενος μάρτυρας.

Πρόκειται για τον προστατευόμενο μάρτυρα στην περίφημη υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας, όπου στις καταθέσεις του ισχυριζόταν ότι γνώριζε πρόσωπα και πράγματα για τους εκβιασμούς καταστημάτων της Πάτρας αλλά και για τη δολοφονία του Ανδρέα Παίζη. Πρωτόδικα μάλιστα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το άτομο που είχε υποδείξει ως δολοφόνο, ο οποίος στο Εφετείο τελικά απαλλάχθηκε.


Ο ίδιος μάρτυρας είχε απασχολήσει και παλαιότερα την Πάτρα όταν εμφανίστηκε σε εκπομπές Αθηναϊκών τηλεοπτικών σταθμών ως θύμα ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών (φρουτάκια) όπου ισχυριζόταν πως είχε χάσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, όπως αναφέρουν τα "Γεγονότα".

Στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη εμφανίστηκε ως άτομο που γνωρίζει για τα «στημένα παιχνίδια» κατονομάζοντας ποδοσφαιριστές της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν μηνύσει τον «μάρτυρα» και τον Πρόεδρο της ομάδας για εκβίαση και άλλες κακουργηματικές πράξεις.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας. Η συγκεκριμένη δικογραφία αναφέρει ανατριχιαστικά περιστατικά που περιγράφουν για τα όσα συνέβησαν σε βάρος τους οι τρεις ποδοσφαιριστές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DriftWars of Greece - Ο Τελικός!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DriftWars of Greece - Ο Τελικός!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ