2013-11-07 18:31:08
Φωτογραφία για Ζωγραφίζουν για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας!
Η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας καλεί μικρούς και μεγάλους την Κυριακή το πρωί στις 11:00, πίσω από το Δημαρχείο της πόλης, για να συνδράμουν με ένα ξεχωριστό τρόπο... προκειμένου να κρατηθεί το νοσοκομείο της περιοχής πλήρες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ!

Ο αγώνας για να κρατήσουμε το Νοσοκομείο μας πλήρες, με όλες του τις κλινικές, το προσωπικό και τη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό που απαιτείται για να λειτουργεί ομαλά και να μας εξυπηρετεί, συνεχίζεται, καθώς κανένα από τα προβλήματά του δεν έχει λυθεί.

Το πρωί της Κυριακή, στις 11πμ, στο Σκάκι, πίσω από το Δημαρχείο, συμβάλλουμε με ένα διαφορετικό τρόπο σε αυτό τον αγώνα: οι μεγάλοι φτιάχνουμε πανό και οι μικροί ζωγραφίζουν για το Νοσοκομείο μας και το αναφαίρετο δικαίωμά μας στη Δημόσια Δωρεάν Υγεία.

Οι δημιουργίες μας θα αναρτηθούν σε μπαλκόνια, σχολεία και άλλα σημεία της πόλης, ώστε από παντού να στέλνουμε το μήνυμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ.

Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά, παππούδες και εγγόνια, δασκάλους και μαθητές, να συμμετέχετε.

Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας»
goodnet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ