2013-11-07 18:33:03
Φωτογραφία για ΣΑΒΙΟΛΑ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ!
Μετά το παιχνίδι της Λισαβόνας ο Ρομπέρτο δέχτηκε μεγάλη επίθεση από τον πορτογαλικό Τύπο.

Έγιναν πολύ άσχημα σχόλια προς το πρόσωπο του Ισπανού τερματοφύλακα, αλλά ο ίδιος πήρε την ...εκδίκησή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και πιάνοντας τα άπιαστα. Ο Ρομπέρτο μετά το τέλος του αγώνα πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του και άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

Το ίδιο έκανε και ο Χαβιέρ Σαβιόλα στις δηλώσεις του. Ο Αργεντινός επιθετικός, μάλιστα, στάθηκε στη σκληρή κριτική που δέχτηκε ο συμπαίκτης του από τον πορτογαλικό Τύπο και τόνισε ότι πήρε την εκδίκησή του με όλα όσα έκανε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ευτυχώς ο Ρομπέρτο έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μια τέλεια εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν. Το άξιζε. Οι πορτογαλικές εφημερίδες τού επιτέθηκαν πολύ στο πρώτο ματς αλλά το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Έχει τις ρεβάνς του», ήταν τα λόγια του Χαβιέρ Σαβιόλα για τον Ισπανό πορτιέρο.


Στη συνέχεια ο Αργεντίνος επιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση και τόνισε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο κάτι που αποδείχτηκε και από την ισοπαλία που απέσπασε η Άντερλεχτ στο Παρίσι από την Παρί. «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε.

Η Άντερλεχτ πήρε ισοπαλία από την Παρί. Απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Κανένα ματς. Είμαστε κουρασμένοι, ναι. Είναι πολλά παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Υπήρχε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου αναλώσαμε πολλές δυνάμεις. Σήμερα επίσης χάσαμε πολλή ενέργεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο 31χρονος επιθετικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ