2013-11-07 22:03:06
Φωτογραφία για Πετράλωνα Φιγαλείας: 35 νεκρά αιγοπρόβατα από πνιγμό και κεραυνό
Μεγάλη ζημιά έπαθαν οι κτηνοτρόφοι από τα Πετράλωνα Φιγαλείας καθώς μετά την χθεσινή κακοκαιρία αντίκρισαν σήμερα ένα θλιβερό θέαμα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Δ.Πετραλώνων κ.Αποστολόπουλο. Οι κτηνοτρόφοι βρήκαν σήμερα πολλά αιγοπρόβατα νεκρά στην περιοχή των Πετραλώνων.

Πρώτο θύμα της μανία της φύσης ο κτηνοτρόφος κ. Λώλος ο οποίος πηγαίνοντας το πρωί στο στάβλο που έχει αρκετά μέτρα από την ακτή ενός παραποτάμου της Νέδας αντίκρισε την καταστροφή.

Είκοσι περίπου πρόβατα είχαν πνιγεί καθώς ο παραπόταμος όχι μόνο φούσκωσε επικίνδυνα αλλά και υπερχείλησε προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο στάβλο του καθώς το μήκος του παραποτάμου από τα 15μ επεκτάθηκε στα 60μ καταστρέφοντας ότι έβρισκε στο πέρασμά του. Τα πρόβατα βρέθηκαν νεκρά κατά μήκος του παραποτάμου.

Δεύτερο θύμα ο κτηνοτρόφος κ. Βηλαράς ο οποίος πηγαίνοντας στο κτήμα του αντίκρισε και αυτός 15 πρόβατα νεκρά από πτώση κεραυνού. Ο κ.Βηλαράς ενημέρωσε αμέσως τον πρόεδρο των Πετραλώνων για την κατάσταση και ο ίδιος δήλωσε πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δηλώσει την καταστροφή. Ο κεραυνός χτύπησε στο σημείο ακριβώς που υπήρχαν τα πρόβατα με αποτέλεσμα να τα θανατώσει ακαριαία.

Πηγή: Φιγαλεία - Τοπικές Ειδήσεις @ Facebook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ