2013-11-08 00:30:09
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Σκανδαλίδης με τον Τόμσεν
Ο τροϊκανός φέρεται να είπε στην κυβέρνηση "μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα πάρετε" Πυρ και μανία με τον Πολ Τόμσεν είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης, μετά τη φράση που φέρεται να έχει πει το μέλος της τρόικας, σε στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης «μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα πάρετε».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, εμφανώς εκνευρισμένος για τις πρακτικές του Πολ Τόμσεν, εκτόξευσε πυρά εναντίον του και τον χαρακτήρισε «ανεπιθύμητο», κατηγορώντας τον μάλιστα πως υποκαθιστά την κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις περί νέων μέτρων, που φέρεται να έκανε σε στελέχη της ελληνικής διοίκησης.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αν αληθεύει και δεν διαψευστεί πάραυτα και κατηγορηματικά από τον ίδιο, η δήλωση του κ. Τόμσεν σε στελέχη της ελληνικής διοίκησης "μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε" που λοιδορεί τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και υποκαθιστά την κυβέρνηση, απορώ γιατί βρίσκεται ακόμη στη χώρα. Θα έπρεπε να είναι ανεπιθύμητος» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Βήμα.
epikaira.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ