2013-11-08 09:43:36
Φωτογραφία για «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!»
Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας κι ένα ιδιότυπο δελτίο ειδήσεων απάντησαν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που συνεχίζουν πλέον τον αγώνα τους έξω από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής μετά την έφοδο των ΜΑΤ. Παρουσία και βουλευτών της αντιπολίτευσης, στις 9 ακριβώς το βράδυ ήταν συνεπείς στο ραντεβού με την ενημέρωση όπως συνέβαινε όλους αυτούς τους μήνες παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γι' αρκετούς αφού η ειδοποιός διαφορά ήταν ότι αυτή την φορά το δελτίο στήθηκε μπροστά από το Ραδιομέγαρο σε ανοικτό χώρο.

«Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι εδώ, συνεχίζουν να παράγουν ενημέρωση. Αύριο και μεθαύριο θ' ανακαλύψουν νέους τρόπους για να παράγουν ενημέρωση, να την προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, που το έκαναν όλο αυτό το διάστημα» τόνισε η Μάχη Νικολάρα, εκπρόσωπος των δημοσιογράφων.

«Θα είμαστε σε θέση ν' ανταποκριθούμε στο κομμάτι του ελληνικού λαού, που μας έχει δώσει εμπιστοσύνη, πίστη, δύναμη κι όλα τα στοιχεία, που μας κάνουν να συνεχίζουμε τον αγώνα μας» υποστήριξε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκούνης, ταμίας στην ΠΟΣΠΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρώην υπαλλήλων της ΕΡΤ, οι διαδικτυακοί τηλεθεατές του υπαίθριου δελτίου ειδήσεων ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ