2013-11-08 18:35:10
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν είχαν όπλα οι Αλβανοί κακοποιοί,όταν πέρασαν τα Ελληνοαλβανικά σύνορα!
Ένα πιστόλι zastava με 10 σφαίρες, δύο καλάσνικοφ με ξιφολόγχες πάνω τους και 57 συνολικά σφαίρες, βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες,στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Αλβανοί και ακινητοποιήθηκε ύστερα από καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα.Η καταδίωξη ξεκίνησε στον επαρχιακό δρόμο Σαγιάδας - Ηγουμενίτσας, λίγο πριν την είσοδο της πόλης όταν ο οδηγός του αυκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή.Το Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε τελικά στο κέντρο της πόλης,έξω από το κτήριο της Π.Ε. Θεσπρωτιας.Στα πόδια του συνοδηγού βρέθηκε το ένα καλάσνικοφ και στο πορτ-μπαγκαζ το δεύτερο, καθώς επίσης το πιστόλι zastava και οι σφαίρες.Τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε το epirusgate,μιλώντας με αστυνομικές πηγές,είναι αποκαλυπτικά:

-Κάποιοι από τους δράστες,πέρασαν νωρίς το πρωί τα σύνορα,από τον μεθοριακό σταθμό του Μαυροματίου Θεσπρωτίας.

-Στο αυτοκίνητο έγινε τελωνειακός έλεγχος και δεν διαπιστώθηκε να υπάρχει κάτι ύποπτο.Δεν υπήρχε δηλαδή μέσα στο όχημα κανένα όπλο!

-Τα άλλα άτομα,προφανώς επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο μέσα στο Ελληνικό έδαφος,περνώντας πιθανόν από αφύλακτη διάβαση τωn συνόρων και έχοντας μαζί τους τον βαρύ οπλισμό.

-Τα 2 Καλάσνικοφ και το πιστόλι zastava ήταν έτοιμα προς χρήση.Δηλαδή οπλισμένα και χωρίς ασφάλεια!

epirusgate.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ