2013-11-09 09:53:41
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος τρέμει την υπόθεση των υποβρυχίων και απειλεί με αποκαλύψεις...!!!
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

To βαρύ πυροβολικό ρίχνει στην συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από όλα τα κυβερνητικά στελέχη (υπουργούς και υφυπουργούς) να εγγραφούν στους καταλόγους των ομιλητών προκειμένου να αποκρουστούν τα επιχειρήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αφορούν την ασκούμενη πολιτική στο σύνολό της.

Στο ΠΑΣΟΚ ερμηνεύουν την κίνηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ως μια προσπάθεια να «απαλλαγεί» από το πλεονέκτημα της πρότασης δυσπιστίας κι αυτό διότι όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος κανονικά θα έπρεπε να το κρατά ως ισχυρό της χαρτί γνωρίζοντας ότι επέρχονται δύσκολες ψηφοφορίες για τον ενιαίο φόρο ακινήτων και την άρση του μπλοκαρίσματος των πλειστηριασμών που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις κοινοβουλευτικές ομάδες της συμπολίτευσης.

Εκείνο το στοιχείο που προκάλεσε αίσθηση από την χθεσινή παρέμβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου ενώπιον της κοινοβουλευτικής του ομάδας είναι η έμμεση απειλή προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γυρίσει ανάποδα την υπόθεση των υποβρυχίων και μάλιστα να συγκροτηθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δίκτυα συμφερόντων που όπως υποστήριξε υπηρετούν κάποιοι πολιτικοί μηχανισμοί.


Η γραμμή πάνω στην οποία θα κινηθεί μέχρι την ψηφοφορία το ΠΑΣΟΚ συνοψίζεται στο τρίπτυχο όχι άλλα μέτρα, όχι περικοπές μισθών και συντάξεων και δικαιότερος φόρος ακίνητης περιουσίας για τους κατέχοντες.

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ η κατεύθυνση παραμένει στο μοτίβο: μετωπική επίθεση στο κόμμα του χειρότερου παλαιοκομματισμού που επιθυμεί την καταστροφή της χώρας. 

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/292376/o-benizelos-tremei-thn-ypothesh-twn-ypobryxiwn-kai-apeilei-me-apokalypseis#ixzz2k8HbYxOu
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ