2013-11-09 23:07:03
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο Χαβιέρ Σαβιόλα διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με βάση τις δοκιμές και τις σκέψεις του Μίτσελ η πιο πιθανή διάταξη για τον Ολυμπιακό αναφορικά με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι η εξής: Ρομπέρτο, Σαλίνο δεξιά, Σιόβας και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας, Χολέμπας αριστερά, Σάμαρης με Μανιάτης στον άξονα, Φουστέρ και Κάμπελ στα άκρα και ένας εκ των Ντομίνγκεζ, Σαβιόλα σε ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου.

Στη... μάχη των δύο Αργεντίνων ο Τσόρι έχει τον πρώτο λόγο αρκεί να είναι στο 100%.

Πιθανότητες για την βασική 11άδα έχουν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Μασάντο και Γιαταμπαρέ.

Κατά τα άλλα ο Ισπανός τεχνικός έχει μεριμνήσει ώστε να προετοιμάσει στην εντέλεια και ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντάς τους το τι ζητά και με ποιον τρόπο ακριβώς περιμένει να έρθει η νίκη.

Στην ερυθρόλευκη αποστολή είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ.

Κλασικά βέβαια πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό θα υπάρξει ανάλυση και τακτική στους παίκτες, προβολή βίντεο αλλά και αναλυτικές επισημάνσεις στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ