2013-11-10 17:39:06
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΟΛΥ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΑΡΩΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Με δύο αλλαγές σε σχέση με τη 13άδα που αγωνίστηκε το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (11/11) η εθνική ομάδα πόλο Ανδρών στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια κόσμου την Τρίτη (12/11. 20:00) στην πρεμιέρα των προκριματικών ομίλων στο World Legaue.

O τραυματίας Γιάννης Φουντούλης και ο Κώστας Γεννηδουνιάς, που σπουδάζει στις ΗΠΑ, δεν μετέχουν στην αποστολή, και τη θέση τους, παίρνουν δύο νέοι παίκτες, ο Μανώλης Πρέκας του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Δερβίσης, που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται στη Χίο και έχουν την ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο στην εθνική ομάδα ανδρών.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς επέλεξε τους: Τσαλκάνης Κώστας, Γαλανίδης Κώστας (τερματοφύλακες), Αφρουδάκης Χρήστος, Γούνας Αλέξανδρος, Μουρίκης Κώστας, Κολόμβος Χριστόδουλος, Βλαχόπουλος Άγγελος, Ποντικέας Κυριάκος, Δελακάς Βαγγέλης, Μυλωνάκης Μανώλης

«Η διοργάνωση το αποτελεί μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, να προσθέσουμε μερικά νέα στοιχεία και να δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες να δοκιμαστούν στις συνθήκες μιας ομάδας που βρίσκεται στην διαδικασία της δημιουργίας της, με απώτερο στόχο τις μεγάλες διοργανώσεις των επόμενων ετών.

Βασική μας προτεραιότητα ίναι, τα παιδιά που θα αγωνιστούν, να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις απέναντι σε ομάδες όπως είναι η Ουγγαρία και η Κροατία», δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ