2013-11-10 19:39:29
Φωτογραφία για ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Ως εθνικά ανεύθυνη χαρακτήρισε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτιμώντας ότι με αυτή του την κίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί το πολιτικό του αδιέξοδο. Η υποχρέωση κάθε βουλευτή, είπε είναι η μετουσίωση των αγωνιών της κοινωνίας, αυτό είναι μια πράξη ευθύνης που με συνείδηση της ιστορίας και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αυτό κάνει το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη Ν.Δ. δήλωσε ο  Ευ. Βενιζέλος. Σημείωσε δε ότι εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση παλεύει με μια συντηριτική Ευρώπη.

«Το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα ειναι η έξοδος απο το μνημόνιο και η επιστροφή στην κανονικότητα» είπε και τόνισε πως ούτε υπήρξε, αλλά και ούτε και υπάρχει σχέδιο Β τονίζοντας ότι έχει καταφέρει να αποτρέψει προτάσεις για έξοδο από το ευρώ. Αναφερόμενος στην κυβέρνηση συνεργασίας, είπε ότι υπάρχει προγραμματική σύμβαση, όπως και διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ωστόσο είπε ότι υπάρχει κοινή αίσθηση ευθύνης και μια ιστορική πρόκληση για το έθνος και όπως υπογράμμισε «θα ανταποκριθούμε».


Ο κ. Βενιζέλος συνέχισε την κριτική του κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων κατέθεσε την πρόταση μομφής γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να πει, ωστόσο όπως τόνισε, «περιμένουμε 25 μέρες τώρα για να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση για την εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια».

«Ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνουμε εμείς πρόταση για εξεταστική επιτροπή» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Η πράξη του συκοφάντη είναι μια πράξη άτιμη σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο. Ελάτε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ελάτε να δούμε ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία, όπως πρώην στελέχη μυστικών υπηρεσιών και ορισμένα ΜΜΕ»

Από το στόχαστρο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν ξέφυγε και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για την στάση που θα κρατήσει στην ονομαστική ψηφοφορία «Υπάρχει και πρόταση του «παρών» αλλά για να στηρίξεις έμμεσα την κυβέρνηση ποιο πλαίσιο στηρίζει; Παρών σε τι;» αναρωτήθηκε ο Ε. Βενιζέλος. 

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ