2013-11-10 23:54:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ... «ΜΠΡΑΒΟ» ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα δυο προηγούμενα με Μπενφίκα και Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον Μίτσελ πανηγυρίζοντας μαζί τους για το 4-0 επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Μπράβο σας. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και για τις τρεις μεγάλες νίκες, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σήμερα κάνατε αυτό που ήθελε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Όμως, πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε το ίδιο σκληρά για να καταφέρουμε να πάρουμε πάλι όλους τους τίτλους και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League με την πρόκριση στους «16»» είπε ο Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου είχε τάξει πριμ πριν την «καυτή» τριάδα των αγώνων με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ και μετά το «3Χ3» αναμένεται να τηρήσει την υπόσχεσή του αν και δεν ειπώθηκε κάτι στα αποδυτήρια Το πάρτι βέβαια είχε ξεκινήσει πριν πάνε οι παίκτες στα αποδυτήρια με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν τη νίκη μαζί με τους οπαδούς τους! Με το που τελείωσε ο αγώνας οι παίκτες του Μίτσελ έκαναν στα πέταλα το γνωστό «όλε» κι αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ