2013-11-11 00:12:11
Φωτογραφία για Έκλεψαν τη σφραγίδα και συνταγογραφούσαν παράνομα
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας η διάρρηξη σε ιατρείο που έγινε το πρωί της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου και... σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος 38χρονου και 22χρονου Ρομά για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας στον καταυλισμό των Ρομά στο λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας, καθώς ο 38χρονος είχε αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την πόλη της Κέρκυρας, η οποία στη συνέχεια βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της οικίας του 22χρονου.

Από την εξέλιξη της έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες διέπραξαν από κοινού και μία διάρρηξη σε ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Κέρκυρας την Τετάρτη (06.02.2013) το πρωί, από το οποίο αφαίρεσαν μία επαγγελματική σφραγίδα καθώς και πέντε συνταγολόγια ναρκωτικών ουσιών.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο συλληφθέντων θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
corfupress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ... ΠΗΡΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ... ΠΗΡΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ