2013-11-12 05:08:44
Φωτογραφία για 300.000 ευρώ ο Βελάσκες και «αντίο»
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Σέμα Βελάσκες. Ο Βενεζουελάνος παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι, αφού πρώτα έφτασε σε συμβιβασμό για τα οφειλόμενα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Σέμα Βελάσκες. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Βελάσκες διεκδικούσε 520.000 ευρώ μέσω της προσφυγής αλλά εν τέλει μέσα από διακανονισμό έπεσε στα 300.000 ευρώ. Παρά ταύτα για να έχει κάλυψη για την καταβολή των χρημάτων του, ο Βελάσκες ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να μην αποσύρει την προσφυγή του. Οι Πράσινοι το αποδέχθηκαν προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα καταθέσει το συμβιβασμό του με το Τριφύλλι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και η Επιτροπή θα του επιδικάσει το συγκεκριμένο ποσό των 300.000 ευρώ αλλά με ποινικές επιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό εφόσον δεν τηρήσει τις ημερομηνίες που θα οριστούν για την καταβολή των χρημάτων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ