2013-11-12 12:23:06
Φωτογραφία για ΝΕΑ... «ΘΥΕΛΛΑ» ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που το σκάνδαλο με τους "στημένους" αγώνες συντάραξε τα θεμέλια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Όμως, όπως φαίνεται ο φάκελος αυτής της πολύκροτης υπόθεσης ανοίγει και πάλι με νέα στοιχεία και νέα ονόματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Republic" και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" ο εισαγγελέας της Κρεμόνα, έδωσε εντολή για διεύρυνση της έρευνας σε 41 άτομα.

Στο μικροσκόπιο του Φάμπιο Σαπονάρα και του έτερου εισαγγελέα Ρομπέρτο Ντι Μαρτίνο έχουν μπει περίπου 110 αγώνες καθώς και περισσότεροι από 150 ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων και δώδεκα νέων προσώπων. Ανάμεσά τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και μάνατζερ της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας. Υπό έρευνα βρίσκεται πάντα και ο αρχηγός της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι.

Ο φάκελος "στημένοι αγώνες" θα ανοίξει εκ νέου στις 10 Δεκεμβρίου όταν και θα ελεγχθεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός (περίπου 200 Η/Υ), ο οποίος κατασχέθηκε από τους υπόπτους (Κόντε, Κρισίτο κ.α.) ενώ θα ελεγχθούν και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ