2023-08-12 13:00:03
Φωτογραφία για Ευλαμπία Ρέβη: Πήγε για διακοπές στην Ιταλία αλλά έκανε και ρεπορτάζ για τη μαφία!
Η όμορφη δημοσιογράφος βρέθηκε στο Παλέρμο της Σικελίας για να ξεκουραστεί, να γνωρίσει τον ιταλικό πολιτισμό και να περιηγηθεί σε μία τελείως διαφορετική χώρα από τη δική μας, όμως δεν έμεινε μακριά από το ρεπορτάζ.

Όπως και η ίδια ανέφερε στο βίντεο που ανέβασε από εκεί: «Στο Παλέρμο, εκεί όπου έχουμε δει να γυρίζεται “Ο Νονός”, μία ομάδα θαρραλέων ανθρώπων τα έχει βάλει με τη Μαφία και απ’ ό,τι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά! Θα μπορούσε το παράδειγμά τους να αποτελέσει πλοηγό για ένα τέτοιο κίνημα και στην Ελλάδα, όπου το οργανωμένο έγκλημα ανθεί;»

Η Ευλαμπία Ρέβη λοιπόν θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της και πολύ υλικό από την έρευνα που έκανε μιλώντας με καταστηματάρχες του Παλέρμο που τα προηγούμενα χρόνια έρχονταν θέλοντας και μη σε επαφή με ανθρώπους του υποκόσμου που μπορεί ακόμα και να τους απειλούσαν προκειμένου να έχουν οικονομικό όφελος. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως πλέον η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από αυτή που κάποτε επικρατούσε στο νησί των μαφιόζων όπως αποκαλείται παγκοσμίως η Σικελία.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ