2013-11-12 18:09:03
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ... «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ!» ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!
Μεγάλη η απογοήτευση στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τους περίπου 100 οπαδούς της ομάδας που περίμεναν στην Τούμπα να μιλούν για ντροπή και... ξεφτίλα.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες της ομάδας τους άρχισαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με την άφιξη της αποστολής την Κυριακή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά... δεν τελείωσαν εκεί. Στο «Μακεδονία» δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 15-20 οπαδοί του ΠΑΟΚ, ωστόσο στο γήπεδο της Τούμπας όπου πολλοί παίκτες είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους περίμεναν αρκετοί περισσότεροι.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης όταν έφτασαν εκεί οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν τα οχήματά τους για να επιστρέψουν στα σπίτια τους με αποτέλεσμα να γίνουν δέκτες της έντονης δυσαρέσκειας του κόσμου.

«Ντροπή σας, μας ξεφτιλίσατε», ήταν η ατάκα που κυριαρχούσε στα χείλη των οπαδών όπως αναφέρει το «Goal», χωρίς πάντως να έχουν επιθετικές τάσεις.

Η όποια ένταση άλλωστε στο πάρκινγκ της Τούμπας, αφορούσε περισσότερο την αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εξηγούν στους ανθρώπους του συλλόγου παρά τις έντονες αποδοκιμασίες , ότι: «Δεν κινδυνεύει κανείς από λόγια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ