2013-11-13 09:34:05
Φωτογραφία για Σύνδεση της Αγγλίας με Μύκονο και Σαντορίνη ανακοίνωσε η British
Την έναρξη δυο νέων δρομολογίων για την Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2014 συνδέοντας την Βρετανία με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ανακοίνωσε η British Airways.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 3 Μαΐου για τη Μύκονο και από τις 4 Μαίου για τη Σαντορίνη και θα εξυπηρετούνται με δυο πτήσεις ανά εβδομάδα μέχρι και το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα, με την διευθύντρια της British Airways στην Ελλάδα, Φρέντυ Στίερ, «η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε νέα υπηρεσίες και δρομολόγια και για το καλοκαίρι του 2014 δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, επεκτείνοντας τη σύνδεση της Βρετανίας με τους δημοφιλείς προορισμούς της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Και πρόσθεσε «η British Airways αποτελούσε πάντα κρίκο της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με αυτή μας την κίνηση θα ενισχύσουμε την τοπική οικονομία και θα προσφέρουμε μια τονωτική ένεση σε αυτές τις περιοχές, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ