2013-11-13 09:30:05
Φωτογραφία για ΡΕΣΙΤΑΛ... ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!
Για μία ακόμη φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης με τον αυθορμητισμό του δίνει ρεσιτάλ. Μιλάει για τον Παναθηναϊκό, τον Μήτρογλου, αλλά και για το πως θα αντιδρούσε αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσιζε να πάει στη Τούμπα.

Αποσπάσματα της συνέντευξής του στο «ΦΩΣ»:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είχα πει ότι εγώ τον υπολογίζω ως μεγάλη ομάδα, είδαμε λοιπόν ότι βελτιώθηκε. Σαφώς βελτιώθηκε. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει έδρα που τον βοηθάει, ας είναι σε τραγική κατάσταση αυτό το γήπεδο, αυτό το κατασκεύασμα. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν γήπεδα για να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όχι να στηρίζονται σε φυσούνες, εξέδρες φόβητρα και 2000 αστυνομικούς να χρειάζονται για να γίνει αγώνας. Ενώ το δικό μας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ήταν σαν Τσάμπιονς Λιγκ, Η φιλοξενία στον Σαββίδη και στον Βρύζα και σε όλους του ΠΑΟΚ ήταν άψογη, δεν έγινε το παραμικρό, τα αποδυτήρια ήταν μοναστήρι. Παίχτηκε μόνο ποδόσφαιρο, έφαγαν τα γκολ τους και δεν μπορούσε κανείς να πει κουβέντα».


Για το αν θα μπορούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάει στην Τούμπα: «Με τίποτα. Και να ήθελε θα προσπαθούσα να μην τον αφήσω να πάει».

Για το αν χωράει παίκτης από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό: «Όχι, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και το εννοώ. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν χωράει παίκτης του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού στην 11άδα μας, δηλαδή ποιον δικό μας θα αφήσουμε έξω για να πάρουμε δικό τους. Ας μας πουν οι ίδιοι, ας σκεφτούν. Να σταματήσουν λοιπόν τις ανοησίες που λένε σε ορισμένα Μέσα για τη διαιτησία και τον Ολυμπιακό. Απορώ πως δεν έχουν βαρεθεί και οι ίδιοι τη μονοτονία αυτή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ