2013-11-14 17:47:02
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ... ΑΝΤΙ-ΣΙΜΟΝΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Ζιελόνα Γκόρα, στοχεύοντας στο 5-0, ενώ όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την προπόνηση του σήμερα (14/11) το μεσημέρι και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ζιελόνα Γκόρα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει 4-0 στη φετινή διοργάνωση και πλέον θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πολωνούς για να ξεπεράσει το καλύτερο δυνατό του ξεκίνημα στην Euroleague.

Το προηγούμενη ρεκόρ ήταν, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, το 4-0, το οποίο και έχει φτάσει. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος πονάει στη δεξιά κνήμη και κρίθηκε προτιμότερο να μην αγωνιστεί κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα, ώστε να επανέλθει το γρηγορότερο δυνατό.

Εκτός από τον Σλούκα, ο Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει εκτός από τον τραυματία Δημήτρη Μαυροειδή και στον Σέντρικ Σίμονς. Στόχος του προπονητικού επιτελείου του πρωταθλητή Ευρώπης είναι να καλυφθεί το κενό του με παίκτες που θα αγωνιστούν για μερικά λεπτά στον αγώνα στη θέση "5".

Ο Αγραβάνης και ο Πέτγουεϊ, όπως όλα δείχνουν θα πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής στη θέση "5", ώστε να ξεκουράσουν τους Μπράιαντ Ντάνστον και Μίρζα Μπέγκιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ