2013-11-14 18:19:06
Φωτογραφία για Πώς βρήκε η Αστυνομία τους απαγωγείς του 21χρονου. Ποιος ειδοποίησε και πώς τον βρήκαν!
Εντυπωσιακή είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από την υπόθεση απαγωγής του νεαρού Πακιστανού στη Μάνδρα της Ξάνθης, όπως αποκαλύπτεται από το ρεπορτάζ του... XanthiPress.gr

Ο νεαρός έμεινε φυλακισμένος για 10 μέρες σε σπίτι της Μάνδρας, όπου τον κρατούσαν 4 ομοεθνείς του. Έφτασε την Ελλάδα από τον Έβρο μέσω δικτύου διακίνησης, που ήταν σε άμεση επαφή μαζί τους καθώς η «επιχείρηση» της διακίνησης των μεταναστών έχει μετατραπεί σε ανθρώπινο εμπόριο.

Οι απαγωγείς παρέλαβαν το νεαρό μόλις μπήκε στη χώρα και συστήθηκαν ως αυτοί που θα τον διευκόλυνα να φτάσει στον προορισμό του. Τελικά έφτασε μέχρι τη Μάνδρα, όπου τον έκλεισαν σε ένα σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr ο νεαρός δεν ήταν δεμένος σε κανένα σημείο του σώματός του και δεν ήταν περιορισμένος σε κάποιο δωμάτιο. Του απαγόρευαν όμως να βγει από το σπίτι και αυτό είναι ένα ζήτημα πρωτόγνωρο για τις αρχές, που προσπαθούν να «δέσουν» τα αδικήματα στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίστηκε.


Παράλληλα προξενεί εντύπωση το ποσό που ζήτησαν από την οικογένεια καθώς φαίνεται εξωπραγματικό για την οικογένειά του δυο Πακιστάν, αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο νεαρός έφυγε ως μετανάστης! Ενώ σημαντική είναι η λεπτομέρεια ότι είχαν ζητήσει η μεταφορά των χρημάτων να γίνει μέσω western union.

Ήρθε στην Ξάνθη συγγενής της οικογένειας

Το εντυπωσιακό στοιχείο προκύπτει από τον τρόπο που ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Ένας συγγενής της οικογένειας έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress,gr που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από τις αστυνομικές πηγές, στην Αστυνομική Σχολή και παρακάλεσε τους ανθρώπους στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών να επέμβουν.

Άμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια και η ΟΠΚΕ και με τη βοήθεια των υποδείξεων του συγγενή και άλλων Πακιστανών σε 3, συνολικά, σπίτια, εντοπίστηκε ο χώρος στον οποίο οι απαγωγείς είχαν φυλακίσει το νεαρό ομοεθνή τους. Από την Αστυνομία στήθηκε μια πραγματική μεγάλη επιχείρηση, ενώ κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα, τις τελευταίες μέρες, μέχρι να εντοπίσουν το κρησφύγετο των απαγωγέων.

Tόσο ο νεαρός, θύμα της απαγωγής, όσο και οι απαγωγείς του είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ