2013-11-15 01:15:51
Φωτογραφία για Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΣΤΕΡ, ΣΑΒΙΟΛΑ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ!
Με μπροστάρη τον Νταβίντ Φουστέρ οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Αριέλ Ιμπαγάσα φανέρωσαν την κοινωνική τους ευαισθησία.

Ο Φουστέρ στηρίζει εμπράκτως την «Iniciativa 100 por 1» (Πρωτοβουλία 100 για 1) που γίνεται με στόχο να μαζευτούν χρήματα για ιδρύματα που βοηθούν ευπαθείς ομάδες. Πρόκειται για μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία, που έχει ξεκινήσει στην Ισπανία και η οποία έχει ως στόχο να αντλήσει κεφάλαια, που στη συνέχεια θα δωριστούν σε ιδρύματα με κοινωφελή σκοπό, αλλά και σε κοινωνικές ομάδες που ασχολούνται με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ατόμων που έχουν προβλήματα υγείας και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας ή εξετάσεων.

Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης έβγαλαν ήδη δύο ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τον Φουστέρ, τον Σαβιόλα και τον Ιμπαγάσα αλλά κυρίως για τον πρώτο. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού έστειλε στην συγκεκριμένη οργάνωση τρεις υπογεγραμμένες φανέλες του ίδιου και των δύο συμπαικτών του έτσι ώστε να δημοπρατηθούν για καλό σκοπό σε μία ειδική εκδήλωση ενώ και οι τρεις προσέφεραν αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό για περαιτέρω ενίσχυση της εξαιρετικής αυτής ενέργειας.

Όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι υπεύθυνοι της οργάνωσης: «Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι για ακόμη έναν χρόνο κοντά μας και αυτή τη φορά έφερε μαζί του και τον Χαβιέρ Σαβιόλα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Σε ευχαριστούμε για όλα, Νταβίντ»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ