2013-11-15 06:34:04
Φωτογραφία για Πάτρα: 25χρονος δικυκλιστής καρφώθηκε κάτω από τις ρόδες τζιπ - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Σοβαρά τραυματίστηκε 25χρονος δικυκλιστής, σε τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 11.35 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Εύας στην Παραλία Πατρών, στο ύψος της οδού 25ης Μαρτίου.

Ο δικυκλιστής, που εργαζόταν κάνοντας ντελίβερι για λογαριασμό ψησταρίας στην περιοχή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και συγκρούσθηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, καταλήγοντας κάτω από αυτό.

Το ΙΧ επι της ουσίας πάτησε τον άτυχο 25χρονο Α.Κ. ο οποίος τραυματισμένος σφήνωσε μαζί με το μηχανάκι κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Χρειάστηκαν τουλάχιστον 10 λεπτά για να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια από τα σωστικά συνεργεία ενώ του δόθηκε υποστήριξη οξυγόνου, καθώς, ενώ ήταν εγκλωβισμένος, είχε αναπνευστικό πρόβλημα.

Η κατάσταση του νεαρού ήταν σοβαρή και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά το ανακριτικό της τροχαίας Πατρών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Παραλίας, αναφέρει ότι το μηχανάκι έπεσε σε μεγάλη λακούβα που υπάρχει εδώ και δύο μήνες στην οδό της 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα ο οδηγός του , που όπως αναφέρει εργάζεται ως delivery να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί κάτω από τις ρόδες ενός τζιπ. Τον οδηγό απεγκλώβισε η πυροσβεστική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εδώ και δύο μήνες οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τη μεγάλη λακκούβα, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται να την κλείσει και καταγγέλλουν τον δήμαρχο για αδιαφορία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ