2013-11-15 11:04:06
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ
Ο Τζόελ Κάμπελ «ζωγραφίζει» μέχρι τώρα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ ο επιθετικός από την Κόστα Ρίκα αναδείχτηκε MVP.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" ο 21χρονος άσος, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Αρσεναλ, θα πάρει για τη φετινή περίοδο από τους ερυθρόλευκους 400.000 ευρώ. Αυτές είναι οι πάγιες αποδοχές του. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός θα του καταβάλει και μπόνους.

Το πρώτο έχει σχέση με την πορεία των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» ο Κάμπελ θα εξασφαλίσει επιπλέον 15.000 ευρώ με μία προϋπόθεση: Να παίξει στο 50% των αγώνων. Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι στους ομίλους, οπότε για να του καταβληθεί το μπόνους πρέπει να αγωνιστεί στα ματς με την Αντερλεχ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Κάμπελ θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό άλλες 10.000 ευρώ, ενώ για κάθε λεπτό που αγωνίζεται στη Super League βάζει στον... κουμπαρά 60 ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ