2013-11-15 12:45:15
Φωτογραφία για Ο Μπάμπης Στόκας για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα
Ο Μπάμπης Στόκας είναι ένας τραγουδοποιός που έχει αφήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην Ελληνική έντεχνη και ροκ μουσική τόσο ως μέλος της θρυλικής και αγαπημένης μπάντας των Πυξ Λαξ όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 μετά τις 21.30 το βράδυ, ο Μπάμπης Στόκας θα βρεθεί στην Πάτρα για να πραγματοποιήσει μία ξεχωριστή live μουσική εμφάνιση. Στην Πάτρα ο αγαπητός καλλιτέχνης είχε ξαναέρθει στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου αλλά και τον Ιούνιο στο στάδιο της Παναχαικής παρέα με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σάκη Μπουλά και Γιάννη Ζουγανέλη.

Με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, ο Μπάμπης Στόκας έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα, με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και σε πιο τρυφερές μπαλάντες.

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στην Πάτρα στις 16/11 σε γνωστό πολιτιστικό χώρο, αναμένεται να κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν, κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε αλλά και μία επιλογή από λαϊκά κομμάτια που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής αλλά και τραγούδια από την πιο τελευταία δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ BIBLIOLAND
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΤΑΣΗ BIBLIOLAND
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ