2013-11-15 15:24:38
Φωτογραφία για «ΑΣΤΑΚΟΣ» ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ... ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Ο πρόεδρος της Βουλής της Ρουμανίας, ο Υπουργός εξωτερικών αλλά και Ρουμάνοι που κατοικούν στην Ελλάδα και έχουν εισιτήρια σε διάφορα σημεία του γηπέδου... πονοκεφαλιάζουν την αστυνομία.

Είναι ουσιαστικά τα βασικά προβλήματα στα οποία αναζητά λύση η Ελληνική Αστυνομία. Φυσικά, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια απόψε (21:45) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Χθες, στη σύσκεψη οι Ρουμάνοι ενημέρωσαν πως επίκειται η άφιξη του προέδρου της Βουλής της Ρουμανίας αλλά και του Υπουργού εξωτερικών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 1.500 -σύμφωνα με τον Τύπο της Ρουμανίας 1.700- οπαδοί της Ρουμανίας. Οι Ρουμάνοι θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ενώ 25 πούλμαν θα είναι αυτά που θα μεταφέρουν τους φιλοξενούμενους. Όμως οι άνθρωποι της Ρουμανικής Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν ότι εισιτήρια έχουν προμηθευτεί και Ρουμάνοι που κατοικούν στην Ελλάδσα και αυτά είναι στις Θύρες που θα βρίσκονται έλληνες
. Μάλιστα αρχικά ενημερώθηκαν ότι δεν θα μπουν στο γήπεδο καθώς θα πρέπει να επιδείξουν και αστυνομική ταυτότητα όμως σύμφωνα με τον Τύπο της Ρουμανίας, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας παρενέβησαν και Ρουμάνοι οπαδοί είναι πιθανό να βρίσκονται σε όλο το γήπεδο.

Πάντως, αποφασίστηκε να υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος τόσο στους Έλληνες οπαδούς όσο και στους Ρουμάνους προκειμένου να μην περάσουν μέσα στο γήπεδο πανό που θα έχουν ακροδεξιά μηνύματα. Μέσα στην εβδομάδα άλλωστε η ΕΠΟ τιμωρήθηκε για ένα ανάλογο πανό από την FIFA και στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν θέλουν να γίνει κάτι ανάλογο.

Αναφορικά με τους φιλοξενούμενους ο έλεγχος θα είναι ακόμα μεγαλύτερος καθώς οι Ρουμάνοι είναι χωρισμένοι μεταξύ τους και σε ακροδεξιές ομάδες και θα μπορούσαν ακόμα και μεταξύ τους να τσακωθούν και να δημιουργήσουν εντάσεις πριν την έναρξη του ματς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ