2013-11-15 17:00:16
Φωτογραφία για Σε καταστολή ο Γλαύκος Κληρίδης – «Mην με βάλετε σε αναπνευστήρα ξέρω ότι τελειώνω»
Συγκλονιστικό είναι αυτό που είπε χθες το βράδυ στους οικείους του ο Γλαύκος Κληρίδης, σε περίπτωση που θα έπεφτε σε καταστολή, «ξέρω ότι τελειώνω κι όταν πέσω σε καταστολή δεν... θέλω να με τοποθετήσετε στον αναπνευστήρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αίτημα της κόρης του πρώην Προέδρου, δεν θα γίνονται δεκτές άλλες επισκέψεις και σε λίγο αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν με το οποίο θα καλούνται οι φίλοι και συνεργάτες του να μην τον επισκέπτονται διότι δεν θα μπορεί να τους δεχτεί.

Αυτή την ώρα στην κλινική βρίσκεται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης αλλά και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος ενημερώνει προσωπικά τον κ. Αναστασιάδη για την κατάσταση της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη.

O ιατρός του, Ιωσήφ Κάσιος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα καταφέρει να ανακάμψει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, σημειώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ κρίσιμη.Σε δηλώσεις του έξω από την κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία όπου ο πρώην Πρόεδρος νοσηλεύεται από προχθές, ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος είπε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ κρίσιμη, «ο Πρόεδρος είναι ήρεμος στο κρεβάτι με πολύ γαλήνια όψη, και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί πολύ».


Αυτή τη στιγμή, ανέφερε, δεν έχει αντίληψη του περιβάλλοντος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά από επίσκεψή του στον κ. Κληρίδη στην κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία, όπου ο πρώην Πρόεδρος νοσηλεύεται από προχθές, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι βρίσκεται στην κλινική «με εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος βρίσκεται στη Σρι Λάνκα για την Κοινοπολιτειακή Σύνοδο».

Ο Πρόεδρος, ανέφερε ο Εκπρόσωπος, «ζήτησε να τηρείται συνεχώς ενήμερος για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη. Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με μας και κατευθείαν με την Καίτη Κληρίδου όσο και με την ιατρική ομάδα και παρακολουθεί από πολύ κοντά την όλη εξέλιξη της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη».
tothemaonline.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ