2013-11-17 13:13:05
Φωτογραφία για Τρένο και κινηματογράφος πάνε μαζί!
Από τη Φλώρινα μέχρι και την Ξάνθη οι φίλοι του κινηματογράφου θα μπορούν να συνδυάσουν μια εκδρομή στα πανέμορφα τοπία των πόλεων ταξιδεύοντας με το τρένο και να... παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες στις πόλεις όπου προβάλλονται.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στηρίζοντας τις περιφερειακές εκδηλώσεις του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σας προτείνει να απολαύσετε ενδιαφέρουσες ταινίες, όπως οι «Las lagrimas» (Τα δάκρυα) από το Μέξικο, «Odumiranje» (Εξαφάνιση) από Σερβία και Ελβετία, «Koksuz» (Σπίτι κανενός) από Τουρκία, «Η τελευταία φάρσα» και «Ο προφήτης» από Ελλάδα.

Πόλεις, τρένο και ταινίες

Ενδεικτικά, οι πόλεις που διαθέτουν σιδηροδρομική σύνδεση ή βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από σταθμούς του τρένου και στις οποίες θα προβληθούν οι ταινίες του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι η Ξάνθη, η Καβάλα, οι Σέρρες και η Φλώρινα.

Συγκεκριμένα, στην Ξάνθη οι ταινίες θα προβληθούν στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο, από σήμερα, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ώς την επόμενη Κυριακή.


Στην Καβάλα οι προβολές θα γίνουν στην Κινηματογραφική Λέσχη Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων – Τεχνών, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου.

Στις Σέρρες, στα «Αστέρια», οι ταινίες θα προβληθούν 17-19 Νοεμβρίου, ενώ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Φλώρινας θα φιλοξενηθούν 27-29 Νοεμβρίου.

Να σημειώσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν τα οικονομικά εισιτήρια του τρένου μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.trainose.gr.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ