2013-11-17 16:00:24
Φωτογραφία για ΓΙΑΠΛΕΣ : Η ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ...
Ματς από το οποίο το Ρέθυμνο έχει μόνο να κερδίσει χαρακτήρισε αυτό με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη τη Δευτέρα για την έκτη αγωνιστική της Α1 ο Θανάσης Γιαπλές.

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου για τις πιθανότητες της ομάδας του απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης στη μεταξύ τους αναμέτρηση τη Δευτέρα (16:00, Novasports 3).

«Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια θεωρούνται εύκολα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι ματς χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα λόγω της δυναμικής των αντιπάλων. Έχεις μόνο να κερδίσεις από αυτά. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους παίκτες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό που θα προσπαθήσουμε από τη μεριά μας είναι να χαρίσουμε στον κόσμο του Ρεθύμνου ένα, όσο είναι δυνατό, πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο ο αγώνας της Δευτέρας για να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να τεστάρεις πολλά πράγματα», ανέφερε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.


Όσο για την προσθήκη του Ντέρεκ Ράιτ είπε: «Αποκτήσαμε μεσοβδόμαδα έναν καινούριο παίκτη. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για το παιδί. Εμείς έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως δεν είναι εύκολο με τέσσερις προπονήσεις να ανταποκριθεί αμέσως στις απαιτήσεις μας. Καθημερινά βλέπουμε βελτίωση αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Είναι μεγάλη ευτυχία για τον κόσμο του Ρεθύμνου να μπορεί να βλέπει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παίζει στην πόλη του. Τους καλούμε στο γήπεδο για να απολαύσουν αυτόν τον σπουδαίο αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΑΒΙΟΛΑ ΓΙΑ... ΜΕΣΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΑΒΙΟΛΑ ΓΙΑ... ΜΕΣΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ