2013-11-17 16:01:50
Φωτογραφία για ΣΑΒΙΟΛΑ ΓΙΑ... ΜΕΣΙ
Αλλεπάλληλες συνεντέυξεις σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της Ισπανίας έδωσε αυτές τις μέρες ο Χαβιέρ Σαβιόλα, με αφορμή το ταξίδι του στη Βαρκελώνη εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε στον Ολυμπιακό.

Η "Marca" αφιέρωσε μεγάλο χώρο στις απόψεις του Αργεντινού επιθετικού του Ολυμπιακού για τον Λιονέλ Μέσι και ο Σαβιόλα είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με την απόδοση του Μέσι στη φετινή περίοδο, απλώς όταν ένας παίκτης βάζει τρία και τέσσερα γκολ σε κάθε ματς, αν βάλει ένα ή δύο νομίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα»!

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από το ντεμπούτο του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Σαβιόλα θυμήθηκε:

«Δυστυχώς δεν μείναμε πολύ καιρό μαζί, όσο εγώ έπαιξα στην Μπαρτσελόνα. Πήγα εκεί δύο χρόνια πριν ξεκινήσει ο Λίο. Ακόμα και πριν από το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα όλοι μιλούσαμε για ένα παιδί στην ομάδα Νέων που θα γινόταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα.


Είχα εντυπωσιαστεί από την αρχή για το πόσο ήρεμος και ταπεινός άνθρωπος ήταν, όπως και για την ευφυία και τον επαγγελματισμό του. Τα επιτεύγματά του με την Μπαρτσελόνα σίγουρα τον έχουν ωριμάσει.

Στην αρχή της καριέρας του είχε έναν τραυματισμό και θυμάμαι ότι είχα πάει στο νοσοκομείο και του είχα δώσει τη φανέλα μου για να του ευχηθώ εκείνη τη στιγμή να πάνε όλα καά.

Ο Μέσι μας είχε συνηθίσει για χρόνια να βάζει τρία και τέσσερα γκολ σε κάθε ματς. Παίζει δύο ματς την εβδομάδα με εξαιρετικές επιδόσεις για πολλά χρόνια. Δεν συμβαίνει κάτι. Όπως όλοι οι παίκτες, είναι ανθρώπινο να μην έχει πάντα την ίδια απόδοση ή να έχει τραυματισμούς, όπως τώρα. Αλλά όταν βάζει τώρα ένα ή δύο γκολ, αντί για τρία ή τέσσερα, όλοι αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με τον Μέσι. Τίποτα δε συμβαίνει».

Ο Σαβιόλα είπε ότι θα ήθελε να πάρει ο Μέσι τη Χρυσή Μπάλα αλλά θεωρεί φαβορί τον Ριμπερί.

Για τον Ολυμπιακό τόνισε ότι «είναι πολύ καλά τα πράγματα, έχουμε έξι βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και διεκδικούμε την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε προπονητή τον Μίτσελ που είναι Ισπανός, είμαι μαζί με τον Φουστέρ και τον Τόρες, μιλάω συνεχώς ισπανικά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυναμικό και πιο σκληρό από το ισπανικό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο στιλ παιχνιδιού»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ